Vakitçi'den noter tasdikli seçim beyannamesi

Saadet Partisi Çorlu Belediye Başkan Adayı Murat Vakitçi gezen reklam, davullu reklam, ışıklı reklam, cepsiz ceketin ardından yeni bir ilke daha imza atarak, seçim beyannamesini noterde tasdiklettirdi. Vakitçi, beyannamed

GÜNDEM 26.03.2019 15:08:00 0
Vakitçi

Konuyla ilgili açıklama yapan Vakitçi “Biz söz verdik mi yaparız. Bizim için söz namustur. Bugün böyle yarın böyle olamayız. Rüzgara göre dönen yelkenimiz yoktur. İman, azim, gayret ve sabırla yolumuza devam ederiz. Ve bunu yazılı taahhüt haline getirip noter tasdikli hale getirdik. Çorlumuzu yönetmeye talip diğer adaylara da tavsiyemizdir” dedi.

 

İŞTE O SEÇİM BEYANNAMESİ

 

İşte Saadet Partisi Çorlu Belediye Başkan Adayı Murat Vakitçi’nin noter tasdikli seçim beyannamesi “Aleyhime dahi olsa adaletten taviz vermeyeceğimi, bütün kararları mahalle meclisleri, kent konseyi ve kamuoyu ile ortak akıl oluşturarak alacağımı, halkımızın derdi ile dertleneceğimi, hak edişe göre, işi ehline vereceğimi, mutlu fert, huzurlu aile, güvenli sokağın önceliğim olacağını, herkesin, her kesimin başkanı olacağımı, ihale komisyonu, verilen ihalenin yapılacağı şantiye, meclis toplantıları, başkanlık makamı web sitemizden canlı yayınlayacağımı, makam kapısını kırarak halkımızla bütünleşecek, hiçbir kapalı kapı ardında iş görmeyeceğimi, bize emanet edeceğiniz makam ve imkanı yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacak, üzerine toz kondurmadan halkıma hizmete aktaracağımı, rüşvet almayacağımı, aldırmayacağımı, israf etmeyeceğimi, ettirmeyeceğimi, çalmayacağımı, çaldırmayacağımı, rantsal değil, kentsel olarak halkımızın çıkarlarını gözeteceğimi, imar planlarında kamu ve doğanın menfaatleri önde tutacağımı, planlı ve programlı çalışacağımı, yerel ve kültürel değerleri koruyup geliştireceğimi, her işimi hızlı, doğru, estetik olacağını, Çorlu için her alanda kaliteyi ve marka değerini esas alacağımı, yukarıdaki ilkelere aykırı davrandığım ispat edildiği anda Çorlu Belediye Başkanlık görevimden istifa edeceğimi beyan ve taahhüt ederim”

 

Haber / Menşure KARDEŞ