Albayrak: Yeniden 12-0 yapacağız

Çerkezköy Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, Cumhuriyet Mahallesi'nde düzenlediği mitinge katılan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak iddialı

GÜNDEM 26.03.2019 14:47:00 0
Albayrak: Yeniden 12-0 yapacağız

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın Cumhuriyet Mahallesi’ndeki mitingine katıldı.

 

 

 

 

 

“HİZMET AŞKIYLA TUTUŞUYORUZ”

 

Burada konuşan Albayrak “Böyle güzel bir gecede, bu coşkunun verdiği heyecan ve mutlulukla 5 gün sonra 12-0 yapacağımıza inanıyorum” dedi. Adım adım başarıya doğru gittiklerini söyleyen Albayrak “Bu başarının sonuçlarını gerek anketlerde, gerekse kamuoyu araştırmalarında gören Cumhur İttifakı telaşa kapılarak çalışmaların, siyasetin ve iç çekişmenin seviyesini düşürdü, sertleştirdi. Ne yaparlarsa yapsınlar. Burada millet ittifakı var. Bu akşam bizi dinleyen Adalet ve Kalkınma Partili vatandaşlarımı, Saadet Partili vatandaşlarımı, bütün siyasi partilere mensup vatandaşlarımı sevgiyle kucaklıyorum. Hepsinin 31 Mart günü oyuna talibim. Bize güvensinler. Biz birleştiriciyiz, toplayıcıyız, sert değiliz, yumuşağız. Sadece ve sadece hizmet aşkıyla tutuşuyoruz” dedi. 

 

“ÇERKEZKÖY KABUĞUNU DEĞİŞTİRİYOR”

 

Birinci dönemde 12 belediyenin tamamının sosyal demokrat belediyelerden oluşması ve büyükşehrin sosyal demokrat temellerle oturmasının bugün Tekirdağ ve 11 ilçesinde yapılan yatırımlarla kendini ortaya koyduğunu söyleyen Albayrak “Çerkezköy günden güne kabuğunu değiştiren bir çalışma içerisinde. Bu kabuk değişiminde en büyük heyecanı yaşayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve sizlerin oylarınızla büyükşehire gelen tüm meclis üyelerini kutluyor ve sizleri tebrik ediyorum” dedi.

 

“ÇERKEZKÖY’DE VAHAP AKAY, BÜYÜKŞEHİRDE KADİR ALBAYRAK”

 

Tekirdağ’ın bütün ilçelerinde büyük bir coşku olduğunu söyleyen Albayrak “Bu coşku adım adım daha da büyüdü ve her toplantı büyük bir heyecana dönüştü. İnanıyorum ki 12 belediyenin tamamını millet ittifakı alacak ve diyecek ki AK Parti iktidarına ‘Tekirdağ’ın size uyarısıdır bu’. İstanbul’u da, Ankara’yı da, Adana’yı da, Antalya’yı da hepsini millet ittifakı kazanacak ve artık bu iktidar ‘Ben dersimi aldım, kendimi toparlayayım’ diyecek. Ama ne yaparsa yapsın 17 yıldır Türkiye’yi yöneten bu siyasi düşünce artık tıkanmıştır, Türkiye’yi yönetemiyor. Türkiye’nin mutlaka ve mutlaka millet ittifakına ihtiyacı vardır. Bu seçimlerde bu çıkacaktır. Önümüzdeki süreçte 1 Nisan’da Vahap Akay Çerkezköy’ün belediye başkanı olacaktır. Ben de Tekirdağ’ın büyükşehir belediye başkanı olacağım. ‘Nerede kalmıştık’ diyeceğiz ve kaldığımız yerden aynı heyecanla, hiç hız kesmeden çalışmaya devam edeceğiz. Bunu bildikleri için cumhur ittifakının adayları buraya devamlı takviye politikacı getiriyorlar. Neredeyse her gün bir bakan geliyor. Sayın TBMM Başkanımızı da başladılar ilçeleri gezdirmeye. Bırakın bakan getirmeyi, Bakanlar Kurulu’nu getirseniz Çerkezköy’de Vahap Akay, büyükşehirde Kadir Albayrak seçilecek” dedi.

 

“İLK MECLİS TOPLANTISINI ÇERKEZKÖY’DE YAPACAĞIZ”

 

2014-2019 döneminin son meclis toplantısını Çerkezköy’de yaptıklarını anımsatan Albayrak “Yeni dönemin ilk meclis toplantısını da Çerkezköy’de sayın Vahap Akay’ın misafiri olarak yapacağız” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ