"Anket sonuçlarını hazmedemeyince fetö taktiklerine başvurdular"

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı bazı wazı web siteleri ve sosyal medya hesaplarında kendisi hakkında yayınlanan görüntülere cevap vererek "Kapaklı'da birileri, anketlerden çıkan sonuçl

GÜNDEM 24.03.2019 20:24:00 0

Bazı web siteleri ve sosyal medya hesaplarında kendisi hakkında yayınlanan görüntülere, Karaağaç Belediyesi eski Meclis Üyeleri için düzenlenen plaket töreninde cevap veren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Karaağaçlı kardeşlerimle aramızda 5 yıl boyunca inanılmaz bir bağ kuruldu. Karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde geçen 5 yılın ardından bugün anketlerde gösteriyor ki Karaağaçlı vatandaşlarımız bizden, biz de onlardan memnunuz. Ancak birileri, Karaağaç’ta ortaya çıkan tabloyu sindirememiş ki fetö taktiklerine başvurmuşlar” dedi.

 

“SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUK”

 

Konuşmasının kesilip montaj yapılarak kendisinin Karaağaç halkına hakaret ediyormuşum gibi lanse edilmeye çalışıldığını söyleyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Neyse ki görüntülerin orijinallerini bulduk. Hem bu görüntüleri kamuoyu ile paylaşacağız, hem de montaj yapılan bu görüntüleri yayınlayanlar hakkında suç duyurusunda bulunduk” dedi.

 

GÖRÜNTÜLERİN ORİJİNALLERİNİ DE PAYLAŞTI

 

Başkan Mandalı, görüntülerin kesilerek ve montaj yapılarak basına ve sosyal medyaya servis edildiğini belirterek “Yakın zamanda ülkemizde yaşanan olayları hepiniz biliyorsunuz. Fetö terör örgütü, devletimizin yönetim kademesine çeşitli oyunlar yaparak kumpas kurmuş, montaj görüntülerle algı yönetmeye çalışmışlardı. Ancak gerçekler kısa zamanda ortaya çıktı. Şimdi, seçime kısa bir zaman kala Kapaklı’da birileri, anketlerden çıkan sonuçları hazmedemeyince fetö taktiklerine başvurdular. Neyse ki görüntülerin orijinal halleri elimizde mevcut” dedi. Fetö’nün aynı taktiği kendisine 2009 yılında da uyguladığını ifade eden Başkan Mandalı; “2009 yılında çeşitli kumpaslarla beni cezaevine atan bu örgütün bu alçakça taktikleri maalesef bugün bazı siyasiler tarafından halen kullanılmaya devam ediliyor. Ancak şunu çok iyi bilsinler ki ne yaparlarsa yapsınlar benim ile Karaağaçlı hemşehrilerimin arasını bozamayacaklar” dedi. Başkan Mandalı, görüntülerin orijinallerini de sosyal medya hesabından paylaştı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU