'Hayaller ve Renkler' sergisi açıldı

Çerkezköy'de eğitim öğretim veren Tepe Ortaokulu'nda 'Hayaller ve Renkler' isimli resim ve tasarım sergisi açıldı. Sergide öğrencilerin yaptıkları bin eser yer alıyor.

GÜNDEM 22.03.2019 15:31:00 0

Öğrencilerin hazırladığı çalışmaların yer aldığı serginin açılışına Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yılmaz Oğur, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, Okul Müdürleri, Okul Aile Birliği Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Sergi ile ilgili bilgi veren Tepe Ortaokulu Müdürü Ercan Ögeday, “Okulumuzda geleneksel olarak düzenlediğimiz resim sergisinde bu yıl farklı tasarımlar da yer alıyor. Serginin adını ‘Hayaller ve Renkler’ koyduk. Sergide, öğrencilerimizin öğretmen Gülşah Omul’un eğiticiliğinde ve nezaretinde yaptıkları çalışmalar yer alıyor” dedi. 

 

 

SERGİYİ GEZDİLER

 

Ögeday, sergide bin eserin sergilendiğini dile getirdi. Açılışta Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’e had sanatı ile isimlerinin yazılı olduğu çerçeveli isimlikleri hediye edildi. Kurdele kesilerek açılışın yapılmasının ardından katılımcılar sergiyi gezerek eserler hakkında bilgi aldı.

 

Haber / Seda AKYOL