'Bir Sınıf Donat Adını Yaşat' projesine büyük ödül

İçişleri Bakanlığı tarafından "Projem Türkiye Mülki ve Yerel Yönetimlerde Yeni Fikirler ve Örnek Uygulamalar Yarışması" kapsamında düzenlenen ödül töreninde, kültürel kategoride bin

GÜNDEM 20.03.2019 14:13:00 0

İçişleri Bakanlığının düzenlediği ‘Projem Türkiye’ yarışmasına ‘Bir Sınıf Donat Adını Yaşat’ ve ‘Eğitim İçin El Ele’ projesi ile başvuru yapan Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ‘Bir Sınıf Donat Adını Yaşat’ projesi ile bin 102 projesi arısından ilk üçe girdi. Projem Türkiye; Mülki ve Yerel Yönetimlerde Yeni Fikirler Ve Örnek Uygulamalar Yarışması'nın ödül törenine davet edildi. Ankara CerModern'de, "Projem Türkiye Mülki ve Yerel Yönetimlerde Yeni Fikirler ve Örnek Uygulamalar Yarışması" kapsamında bugün düzenlenen ödül törenine Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş de katıldı.

 

 

 

 

BİN 102 PROJE ARASINDA İLK 3'E GİRDİ

 

İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen "Projem Türkiye" yarışmasında, İçişleri Bakanlığı Proje Değerlendirme Kurulu tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Çerkezköy, "Bir Sınıf Donat Adını Yaşat" projesi ile bin 102 proje arasından ilk 3'e girdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da katıldığı ödül töreninde Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ödülünü Bakan Soylu'nun elinden aldı. "Bir Sınıf Donat Adını Yaşat" projesi ödül töreninin ardından düzenlenen sergide de büyük ilgi gördü. İçişleri Bakanlığı Proje Değerlendirme Kurulu tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Türkiye genelinde, listede yer alan 15 proje başarı ödülü, 36 proje mansiyon ödülü ile ödüllendirildi.

 

429 SINIF DONATILDI

 

Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından 18 Ocak 2017 tarihinde başlatılan Bir Sınıf Donat Adını Yaşat projesi ile devlet katkısıyla 261 sınıf ve hayırseverlerin katkılarıyla da 168 sınıf olmak üzere 429 sınıfın yeni sıra, masa, öğretmen kürsüsü ve sandalyesiyle donatıldığı belirtildi. Ayrıca 2 adet Z Kütüphane, 3 adet Kodlama Atölyesi, 3 adet Laboratuvar, 1 adet Özel Eğitim Sınıfı ve 1 adet Müzik sınıfın da hayırseverler tarafından Çerkezköy okullarına kazandırıldığı açıkladı.

 

Haber / Özge MERİÇ