4 farklı okul 16 proje ile katılacak

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü, TÜBİTAK 13. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projesi İstanbul Avrupa Bölge Sergisi'ne, Edirne'de bulunan 4 farklı okulun 16 proje ile katılacağını açıkladÄ

GÜNDEM 19.03.2019 15:49:00 0
4 farklı okul 16 proje ile katılacak

TÜBİTAK tarafından, ortaokul öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve mevcut bilimsel çalışmalarının gelişimine katkı sağlamak amacıyla Türkiye genelinde yarışmalar düzenlenmeye devam ediyor.

 

25-28 MART TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENECEK

 

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından TÜBİTAK 13. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projesi İstanbul Avrupa Yakası Bölge Finali Yarışması'na Edirne'den Keşan Yekta Baydar Ortaokulu 7 proje, Kırkpınar Ağası Alper Yazoğlu Ortaokulu 7 Proje, Keşan Cumhuriyet Ortaokulu 1 proje ve Havsa Şehit Engin Şahin Ortaokulu 1 proje olmak üzere 4 farklı okuldan toplam 16 projenin davet edildiği açıklandı. TÜBİTAK 13. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projesi İstanbul Avrupa Bölge Sergisi'nin 25 - 28 Mart tarihleri arasında düzenleneceği belirtildi. Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamada, "Tüm öğrencilerimize ve öğrencilerimize danışmanlık yapan öğretmenlerimize bu gurur ve mutluluk verici süreçte başarılar dileriz" ifadeleri yer aldı.

 

Haber / Seda AKYOL