Yardım kahvaltısında bir araya geldiler

Müjgan-Serkan Karagöz Anaokulu Okul Aile Birliği tarafından, sosyal yardımlaşma ve dayanışma kapsamında okula katkı sağlanması amacıyla Kahvaltı Programı düzenlendi. Kahvaltı Programı'nda konuşan Ha

GÜNDEM 17.03.2019 16:03:00 0
Yardım kahvaltısında bir araya geldiler

Müjgan Serkan Karagöz Anaokulu Okul Aile Birliği ve Hayırsever Müjgan Serkan Karagöz tarafından önceki gün saat 10:00'da Gönlübol Restaurant'ta, Kahvaltı Programı düzenlendi. Müjgan Serkan Karagöz Anaokulu'na yardım kapsamında düzenlenen Kahvaltı Programı'na; Hayırsever Müjgan-Serkan Karagöz ve Okul Aile Biriliği üyeleri ile birlikte veliler katıldı.

 

 

 

"GÜZEL VE BÜYÜK BİR AİLE OLARAK EĞİTİM VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

 

Düzenlenen Kahvaltı Programı'nda konuşan Müjgan-Serkan Karagöz Anaokulu Okul Müdürü Çiğdem Aşık, "Bu kahvaltı ile okulumuz ve öğrencilerimiz adına sosyal yardımlaşmayı elde etmeyi amaçladık. Davetimize icabet eden ve aynı zamanda emeği geçen Hayırseverlerimiz Serkan Karagöz ve Müjgan Karagöze ayrıca teşekkür ediyoruz. Okul Aile Birliği Üyelerimizde çok destek verdiler onlara ve emeği geçen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Siz bir adım atmadan hayat size hiç bir zaman bir adım atmıyor. Biz size bir adım geldik, sizler bizlere daha fazla geldiniz. Umarım bu güzel niyetlerimizle beraber öğrencilerimize çok daha iyi ortamlar hazırlarız. Müjgan Serkan Karagöz Anaokulu bu yıl 2. yılına basıyor. Yaklaşık 180 öğrencimiz 12 öğretmenimiz ve 3 dersliğimiz ile birlikte güzel ve büyük bir aile olarak eğitim vermeye devam edeceğiz. Hepinize çok teşekkür ediyorum" sözlerine yer verdi.

 

ELDE EDİLEN GELİR OKULA BAĞIŞLANACAK

 

Okul Müdürü Çiğdem Aşık'ın ardından konuşan Serkan Karagöz, "Bugün okulumuza yardım kapsamında, okulumuzdaki eksiklikleri gidermek adına yapmış olduğumuz bu kahvaltıya teşrif etmekle bizleri gerçekten onurlandırdınız. Elde edilen tüm gelirin okulumuza bağışlanacağı bu kahvaltıda yer aldığınız için hepinize en içiten dileklerim ve sevgilerimle çok teşekkür ediyorum. Eşim Müjgan Karagöz ile birlikte Çerkezköy'de hayır işlerine sürekli devam ediyoruz. Her zaman elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bundan dolayı da mutluluk duyuyoruz. Böyle bir şey yapmamış olsaydık böyle bir günde bu güzel dostlarımız yanımızda olmazdı. Bu çorbada tuzu olan arkadaşlarım var çok güzel insanlar var. Hepsine çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. Kahvaltı Programı'nda yapılan konuşmaların ardından Hayırsever Müjgan-Serkan Karagöz tarafından  programa destek veren 8 kişiye teşekkür belgesi takdim edildi. Programın ardından El Sanatları Öğretmeni Gülhiz Başaran'ın yaptığı Atatürk resimleri satışa sunuldu.

 

Haber / Özge MERİÇ