"Kent Ormanı 600 araçlık otoparka sahip olacak"

Edirne Belediyesi tarafından İzzet Arseven Kent Ormanı ve Mesire yerinin kent park haline getirilmesi kapsamında başlatılan çalışmalar devam ediyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürk

GÜNDEM 15.03.2019 16:31:00 0
"Kent Ormanı 600 araçlık otoparka sahip olacak"

Edirne Belediyesi Kent Ormanı Kahvaltı Salonu’nda sabah kahvaltısı yapmak isteyen vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine Başkan Gürkan’ın talimatıyla mevcut otoparkın dışında yeni bir otopark yapılması için çalışmalar başlatıldı. 

 

200 ARAÇLIK BİR ALAN DAHA KAZANDIRIYORUZ”

 

Başkan Gürkan, Edirne Belediyesi Kent Ormanı’nın kentin akciğerleri olduğunu belirterek “3 Mart 2016 tarihinde Orman ve Su İşleri Bakanlığı’na ait olan İzzet Arseven Kent Ormanı ve Mesire yerini 29 yıllığına Edirne Belediyesi’ne tahsis ettirdik. Vatandaşlarımızın kullanımına sunduk. Yürüyüş yolları, kahvaltı salonu, çocuk oyun grupları ve piknik alanları ile özellikle hafta sonu vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Edirne Belediyesi Kent Ormanı’nda bulunan mevcut otoparkın yetersiz kalması üzerine çalışmalarımıza başladık. Mevcut 400 araçlık otoparkımıza 200 araçlık bir alan daha kazandırıyoruz. Vatandaşlarımızın otopark sorunu yaşamaması için başlattığımız bu çalışma sonucunda yeni otoparkımız bu hafta sonu hizmet vermeye başlayacak. Edirne’mize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.     

 

Haber/Yakup KARATEPE