Kentlilik Bilinci Eğitimleri düzenlendi

Lüleburgaz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından okullarda öğrencilere yönelik  'Kentlilik Bilinci Eğitimleri' düzenlendi. Verilen eğitimlerde, Ambalaj Atıkları, Enerji Ver

GÜNDEM 15.03.2019 13:47:00 0
Kentlilik Bilinci Eğitimleri düzenlendi

Lüleburgaz Belediyesi 2017-2021 yılı Stratejik Planı’nda yer alan “Kentlilik Bilinci eğitimlerinin yapılması” kapsamında Ocak Ayında, Bahçelievler İlk Okulu, Mustafa Kemal İlk Okulu, Ticaret ve Sanayi Odası İlk Okulu, Ramazan Yaman İlk Okulu, Cumhuriyet İlk Okulu, İstiklal İlk Okulu ve General Ferhat Akad İlk Okulu olmak üzere toplam 7 okula ilk eğitimlerinin verildiği belirtildi.

 

TOPLAM 4 BİN 500 ÖĞRENCİYE EĞİTİM VERİLDİ

 

“Kentlilik Bilinci eğitimlerinin yapılması” kapsamında ikinci grup eğitimleri 5 Mart’ta Kocasinan İlkokulu’nda, 6 Mart’ta Atatürk İlkokulu’nda, 7 Mart’ta Şehit Pilot Üsteğmen İbrahim Gerçek İlkokulu’nda, 12 Mart’ta Durak İlkokulu’nda ve 13 Mart’ta Şaban Öğünç İlkokulu’nda düzenlendiği belirtilirken eğitim süresi 1 ders saati olarak, 3. ve 4. sınıf öğrencilerine verildi. Ocak’ta bin 500 ve ikinci etapta 2 bin olmak üzere toplam 4 bin 500 öğrenciye eğitim verildi. Lüleburgaz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdür Vekili Göksel Üstünalp, Çevre Mühendisi Sennur Günenç, Mesut Ateş ve Zabıta Memuru Ömer Nizamoğulları tarafından verilen eğitimlerin Stratejik Plan kapsamında 5 yıllık süreçte 25 okulda da verileceği ifade edildi.

 

Haber/ Aleyna ÇELİK