Tekirdağ'a altın ambulans ödülü

Tekirdağ, 4 kategoride "Altın Ambulans" ödülüne layık görüldü. Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, bu ödülleri Tekirdağ'a ve sağlık camiasına kazandıran sa

GÜNDEM 14.03.2019 18:00:00 0
Tekirdağ

Tekirdağ, acil sağlık hizmetleri alanında başarılı ve özverili çalışmaları ödüllendirmek ve teşvik etmek, acil sağlık sisteminin gelişmesine öncülük etmek, ulusal ve uluslararası düzeyde acil sağlık hizmetleri konusunda halkın bilinçlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla her yıl 22-28 Mart Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedik Haftası kapsamında düzenlenen, Altın Ambulans Sağlık Ödüllerinde 4 kategoride “Altın Ambulans” ödülüne layık görüldü.

 

4 KATEGORİDE ÖDÜL

 

Başkan kategorisinde Uzm. Dr. Mustafa Dönmez, Hekim Kategorisi’nde Dr.Hamit Işıkalp, Hemşire Kategorisinde Hilal Şengel ve Ekip Kategorisinde Tekirdağ UMKE ödüle layık görülürken, Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri “Bu kıymetli ödülleri ilimize ve sağlık camiamıza kazandıran çok kıymetli mesai arkadaşlarımıza, oy kullanma süresince desteklerini esirgemeyen kıymetli personelimize, destek veren diğer paydaşlarımıza canı gönülden teşekkür eder, kritik dakikalar ve saniyeler içerisinde hayat kurtarma gayesi ile görev yapan tüm çalışanlarımıza minnet ve şükranlarımızı sunarız” dedi.

 

Haber / Seda AKYOL