Yan yatan direk tehlike saçıyor

Gaziosmanpaşa Mahallesi, Gökçe Sokak üzerinde bulunan ve yan yatan direk tehlike saçıyor. Okul güzergahında olan bu direğin tehlike saçtığını belirten mahalle sakinleri, durumu yetkililere bildirmelerine rağmen

GÜNDEM 12.03.2019 17:34:00 0
Yan yatan direk tehlike saçıyor

Gaziosmanpaşa Mahallesi, Gökçe Sokak'ta yaşayan vatandaşlar, bakkal dükkanının tabelası üzerine yıkılmış olan telefon direğinin kaldırılması için 15 gün önce yetkililere durumu bildirdiklerini ve herhangi bir şey yapılmadığını dile getirerek, bu soruna bir an önce çözüm bulunmasını istediler.

 

YETKİLİLER DİKKATE ALMIYOR

 

Tabelanın üzerine yıkılmış olan tahta telefon direği ile ilgili yetkililerin hiç bir şey yapmadığını belirterek şikayetlerini dile getiren mahalle sakinleri, "Okula gitmek için bu yolu kullanan veliler ve öğrenciler tedirgin. Çocuklar bu yoldan okula gidiyor, tehlike altında kalıyorlar. Veliler bu konudan çok şikayetçi. Yıkılmış olan telefon direğini sadece tabela tutuyor. Şuan çok tehlikeli. Gelip ilgilenen yok. Bu konu ile ilgili PTT'ye başvuru yaptık, dilekçe de verdik. Geldiler, ‘2 gün sonra geleceğiz’ dediler fakat 15 gün oldu gelen giden yok. Bu direk buradan kaldırılacak mı yoksa sağlamlaştırarak tehlikesiz bir hale mi getirilecek ne yapılması gerekiyorsa yapılmasını istiyoruz" dedi. Aynı mahallede oturan ve başka bir telefon direğinin daha balkonuna yıkıldığını dile getiren bir mahalle sakini "Problemi dile getirdiğimde muhataplarına zor ulaşsam da geldiler hallettiler fakat şuanda yıkılan telefon direğini de dile getirmiştim. Bize sadece burası söylendi dediler. Halbuki sadece aralarında 10 metre var. Bu direkleri buradan kaldıralım dedim. Çünkü bu sokaktan başka tahta telefon direği olan sokak yok. Bunların kaldırılması lazım kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz. Bir an önce bunun hallolmasını istiyoruz. Tehlike arz ediyor. Problemin çözülmesini istiyoruz" dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ