Başkan Albayrak minik öğrencilerle bir araya geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa'da Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulunu ziyaret ederek, minik öğrenciler ile bir araya geldi. Burada öğrencilerle konuşan Başkan Kadir Albayrak

GÜNDEM 12.03.2019 13:01:00 0
Başkan Albayrak minik öğrencilerle bir araya geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, çalışmaları sırasında karşılaşıp tanıştığı Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu öğrencisi Özüm Eren İrfan’ın daveti üzerine kendisini okulunda ziyaret etti. Burada minik öğrenciler ile bir araya gelen Başkan Albayrak, kendilerine Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından üretilen okul çantalarını hediye etti. Öğrenciler tarafından sevinçle karşılanan Başkan Albayrak, okul öğretmenleri ile de sohbet ederek kendilerine başarılar diledi.

 

"11 İLÇEYE 11 OKUL PROJEMİZİ HAYATA GEÇİRDİK"

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Çocuklarımızın güvenli ortamlarda, sağlık ve mutluluk içinde büyümesini sağlamak bizim en önemli görevlerimiz arasında. Onlar geleceğin sanatçıları, bilim insanları olacak. Onlar bizi aydınlık yarınlara taşıyacak. Ebedi önderimiz Mustafa Kemal Atatürk de bunu görmüş ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı gün olan 23 Nisan’ı çocuklara armağan etmiştir. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak biz de Atatürk’ün çocuklarımıza verdiği önemi benimseyerek onların eğitimine katkıda bulunmak için 11 İlçeye 11 Okul projemizi hayata geçirdik. Ben tüm öğrencilerimize derslerine başarılar diliyor ve çocuklarımıza başarılı, güzel bir gelecek temenni ediyorum" sözlerine yer verdi.

 

Haber / Özge MERİÇ