Kaymakam Yurt, vatandaşlarla bir araya geldi

Süleymanpaşa Kaymakamlığı tarafından vatandaşların istek, şikayet ve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla her hafta düzenlenen Güvenlik Toplantısı, bu hafta Karabezirgan Mahallesi'nde düzenlendi. Sül

GÜNDEM 11.03.2019 14:08:00 0
Kaymakam Yurt, vatandaşlarla bir araya geldi

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından 5 Kasım 2016 tarihli 8154 sayılı talimatlarıyla vatandaşların istek, şikayet ve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla 2016 yılından bu yana her hafta uygulanan 'Güvenlik Toplantıları' düzenlenmeye devam ediyor. Süleymanpaşa Karabezirgan Mahallesi'nde düzenlenen ve Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt başkanlığında yapılan Güvenlik Toplantısı'na İlçe Jandarma Komutanı Uğur Avcı, İlçe Emniyet Müdürü Ferhat Akın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla, İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Aytekin Uluhan, İlçe Müftüsü Ayhan Okur, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ufuk İşcan  mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri katıldı.

 

"ÇALIŞMALAR KOORDİNELİ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR"

 

Toplantının amacından söz eden Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, bu toplantılarda vatandaşların istek şikayet ve önerilerini doğrudan dile getirerek yapılması gerekenlerin en hızlı bir şekilde yapılmasını sağlamak olduğunu belirtti. Yurt, vatandaşların talep ve isteklerini başta Mülki İdari Amiri olmak üzere daire amirleri ile temas kurarak iletmelerini, kamu hizmetlerinden en hızlı ve etkin bir biçimde faydalanmalarını, varsa sorunların çözümü noktasında ilgili kurumların gereken hassasiyeti gösterdiğini ve koordineli bir şekilde çalışmaların sürdürüldüğünü ifade etti.

 

HALKIN ŞİKAYETLERİNİ DİNLEDİ

 

Milli güvenlik, kamu düzeni, suç işlenmesinin önlenmesi, genel sağlığın ve genel ahlakın veya başkalarının hak ve özgürlüklerinin korunması ve genel asayişin sağlanması amacıyla düzenlenen toplantıda her türlü tedbirin alındığını, halkın var olan şikayet ve sorunlarını mahallinde dinleyerek çözüme kavuşturmak amacıyla toplantı yaptıklarını belirten Kaymakam Arslan Yurt,  anında çözüme kavuşabilecek sorunların anında, sürece bağlı sorunlar varsa onunda süreç içerisinde çözümüne yönelik çalışmaların yürütüldüğünü ifade etti. Mahalle muhtarının Karabezirgan Mahallesi ile ilgili bilgi vermesinin ardından Kaymakam Arslan Yurt, halkın şikayetlerini dinledi.

 

Haber / Özge MERİÇ