Kadınlar Matinesi'nde buluştular

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Veliköy Düğün Salonu'nda düzenlenen Kadınlar Matinesi etkinliğinde yüzlerce kadınla bir araya geldi.

GÜNDEM 8.03.2019 22:55:00 0
Kadınlar Matinesi

Çerkezköy Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla "Kadınlar Matinesi" etkinliği düzenlendi. Veliköy Düğün Salonu'nda bugün akşam saat 19:00'da düzenlenen etkinliğe Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, eşi Güliz Akay ile birlikte katılırken, meclis üyesi adayları da eşleri ile birlikte katıldı.

 

 

"KADIN ANNEDİR, KADIN KARDEŞTİR, KADIN ÇOCUKTUR"

 

31 Mart seçimlerine 23 gün kala 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde Çerkezköylü kadınlarla Veliköy Düğün Salonu'nda bir araya gelen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Başkan Akay, "Siz beni hiçbir zaman hiçbir yerde yalnız bırakmadınız, ben de sizleri bu özel günde yalnız bırakmamak için buradayım. Kadın bizim dilimizde örf ve adetimizde tarihimizde her zaman baş tacı olmuştur. Kadın annedir, kadın kardeştir, kadın çocuktur. Bu duygu ve düşüncelerle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nüzü kutluyorum" dedi. Konuşmasının ardından kadınlar müzik eşliğinde doyasıya eğlenirken, Başkan Akay da eşi Güliz Akay  ile birlikte kadınları pistte yalnız bırakmadı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU