TBMM Başkanı Şentop'u esnaf sofrasında ağırladılar

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Şentop'un Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı'na seçilmesi onuruna Tekirdağ Esnaf Odaları Birliği tarafından Ramada Otel'de yemek verildi.

GÜNDEM 8.03.2019 22:45:00 0
TBMM Başkanı Şentop

Mustafa Şentop onuruna verilen yemeğe Tekirdağ Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül, İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sami Kayın, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mülahim Kuru, MHP İl Başkanı İlker Yücel, Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan, Cumhur İttifakı Çerkezköy Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay ve siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Hüseyin Bahar ve yönetim kurulu üyeleri ile bölgedeki esnaf odalarının yönetim kurulu üyeleri tam kadro katıldı.

 

ESNAFIN SORUNLARI HAKKINDA BİLGİ VERDİLER

 

Yemekte oda temsilcileri, esnafların sorunları ile ilgili Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’a bilgi verdiler.
Haber / Şaban KARDEŞ