Alınacak tedbirler görüşüldü

31 Mart Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında düzenlenen "İl Seçim Güvenliği Toplantısı" Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım başkanlığında yapıldı.

GÜNDEM 7.03.2019 17:47:00 0
Alınacak tedbirler görüşüldü

İl Seçim Güvenliği Toplantısı'na Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ın yanı sıra 5. Kolordu Komutanı Tümgeneral Gürsel Yüz, Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Ömercikli, Garnizon Komutanı Tankçı Kurmay Albay Cumhur Mustafa Kıcanaoğlu, Vali Yardımcıları Tayyar Şaşmaz, Dr. Abdullah Kalkan, Kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş katıldı.

 

EN HUZURLU ŞEKİLDE GEÇİREBİLMEK İÇİN GAYRET EDECEĞİZ

 

Düzenlenen toplantıda konuşma yapan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, "Bildiğiniz gibi 31 Mart 2019 tarihinde Mahalli İdareler Genel Seçimleri cennet vatanımızın her karış toprağında, vatandaşımızın olduğu her yerleşim biriminde yapılacak, Allah hayırlı uğurlu etsin. İnşallah vatanımız ve milletimiz için insanımız, vatandaşımız için hayırlara vesile olur. Bu toplantının amacı seçim güvenliğini sağlamakla görevli, seçimi doğrudan yapılmasında belki ilk etapta görevi olmayan ama hem öncesinde hem sonrasında görevi hiçbir zaman bitmeyen emniyetimizin, jandarmamızın askeriyemizin, mülki idaremizin ve diğer kamu görevlilerimizin görevini bir defa daha da olsa gözden geçirmek, kurumlarımıza görevlerini, bugüne kadar yaptıkları işleri bir defa daha hatırlatmak amacını taşımaktadır. Onun için bir aradayız. Burada bulunan değerli arkadaşlarımızın hepsi, seçim sürecini defalarca yaşadılar. Bu görevleri zaten kendileri de çok iyi biliyorlar ama bir defa daha birlikte tekrar gözden geçirmek, belki mahallinde özel bir takım problemleri olanlar ya da akla takılabilecek bir takım soruları, sorunları olanları dinlemek, bunları  bir arada görüşmek üzere bu toplantının yapılması önemliydi, onun için sizleri davet ettik. Bildiklerimizi ve tecrübelerimizi paylaşıp Tekirdağ ilinde görevli bulunduğumuz alanda, en güzel şekilde, en huzurlu şekilde, layığıyla geçebilmesini temin etmek için de gayret sarf edeceğiz" şeklinde konuştu. Düzenlenen toplantı katılımcılarının sorularının cevaplandırılmasının ardından sona erdi.

 

Haber / Özge MERİÇ