"Teknolojik projeler üreteceğiz"

Çorlu Belediye Başkanı ve CHP Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt, Çorlu'da yeni nesil belediyecilik anlayışıyla gelişimin devamı için teknoloji ve bilişim ile iç içe olacaklarını b

GÜNDEM 7.03.2019 17:09:00 0
"Teknolojik projeler üreteceğiz"

Bugüne kadar gerçekleştirdikleri yatırımlarla belediye hizmetlerinin büyük bir kısmını dijitalleştirdiklerini ve elektronik ortama aktarmaya başladıklarını belirten Çorlu Belediye Başkanı ve CHP Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt, belediyenin tüm hizmetlerini elektronik ortama aktararak artıracaklarını ve vatandaşların hizmet ağlarına daha çabuk ulaşabileceğini ifade etti.

 

"BİLGİ EVLERİ OLUŞTURACAĞIZ"

 

Bilgi evleri oluşturacaklarını belirten Sarıkurt, "Bilgi paylaşıldıkça çoğalır düşüncesinden yola çıkarak özellikle gençlerimizin bilgiye daha hızlı bir şekilde ulaşma ihtiyacını karşılayabilmek için "Bilgi Evleri" oluşturacağız. E-eksper sistemi ile vatandaşlarımızın ekspertiz işlemlerini elektronik ortamda yapabilmelerine, kurulacak yeni sistemler ile emlak beyanı ve kazı ruhsatı başvurularını elektronik ortamda gerçekleştirilebilme imkanı sunarak vatandaşlarımızın zamandan tasarruf etmelerini sağlayacağız. Belediyemizin etkinlik ve duyurularını anlık olarak elektronik ortama aktaracağız. Böylelikle halkımız bunlardan daha kolay haberdar olacak" sözlerine yer verdi.  

 

"HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

 

Çorlu Belediye Başkanı ve CHP Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt, "Ayrıca belediyemiz sorumluluğunda olan park ve sosyal tesislere yeni nesil ekranlar yerleştirerek, vatandaşlarımızın belediyemizin sunduğu hizmetlere ve imkânlara daha yakın olmalarını da sağlamış olacağız. Şehir kameralarıyla Çorlu'muzdaki tarihi mekanlar belediyemizin web sitesi üzerinden anlık ve canlı olarak yayınlanacak. Bunun yanı sıra "Çorlu Tarihi Eser Projesi, Tarihi Belediye Binası, Doğanca Evi ve Ören" yerleri, sanal olarak 360 derece gezilebilecek ve vatandaşlarımızın bilgi sahibi olmalarının yanında keyifli zaman geçirmeleri de sağlanacak. Çorlu'muzda 260 bini aşkın yerleşik nüfusa, zaman ve mekan kısıtlaması olmadan, yaptığımız teknolojik yatırımlar sayesinde hizmet vermeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

 

Haber / Aleyna ÇELİK