8 Mart etkinliklerle kutlanacak

Çorlu Belediyesi ve Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi iş birliğiyle ücretsiz olarak düzenlenecek olan etkinlikler kapsamında 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliklerle kutlanacak.

GÜNDEM 6.03.2019 16:02:00 0
8 Mart etkinliklerle kutlanacak

Çorlu Belediyesi ve Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi iş birliğiyle düzenlenecek olan etkinlikler saat 12:00’da Atatürk Meydanı’ndaki çelenk sunma töreni ile başlayacak. Törenin ardından Atatürk Meydanı’nda başlayıp Cumhuriyet Meydanı’nda sona erecek bir yürüyüş düzenlenecek. Etkinlikler saat 13:00’da Cumhuriyet Meydanı’nda folklor gösterileri ile devam edecek.

 

KADIN TİYATROSU İZLEYİCİLERLE BULUŞACAK

 

Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin projelerinden biri olan Hanımeli Günleri, 8 Mart günü Cumhuriyet Meydanı’nda başlayacak. Üç gün sürecek Hanımeli Günleri kapsamında açılacak stantlarda kadınlar el emeklerinin satışlarını yapacak.  8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında ayrıca ücretsiz kadın tiyatrosu sahnelenecek. 14:00 ve 20:00 saatlerinde iki seans şeklinde sahnelenecek tiyatro oyunu Memduh Şevket Esendal Sahnesi’nde izleyicilerle buluşacak.

 

TÜM KADINLARI DAVET ETTİ

 

Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü özel bir program hazırladığını ifade eden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt; "Üreten, özgüveni yüksek, güçlü kadınların kenti Çorlu’da Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nün apayrı bir yeri var. Tüm kadınlarımızı ücretsiz gerçekleştirilecek etkinliklere bekliyoruz" dedi.

 

Haber / Seda AKYOL