Yaptıklarını ve yapacaklarını anlattı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Velimeşe Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Yüksel, "Ergene'yi Ergene'de yaşayanlar yönetir" diyerek mahallede yapılan hizmetleri ve gelecek dönemde yapacağı pro

GÜNDEM 5.03.2019 12:47:00 0
Yaptıklarını ve yapacaklarını anlattı

Velimeşe Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, mahallede yapılan hizmetlerden ve gelecek dönemde yapacağı projelerden bahsetti.

 

PARK SAYISI 78'E YÜKSELDİ

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, gerçekleştirmiş olduğu ziyarette Velimeşe Mahallesi'ne yapılan hizmetlerden ve gelecek dönemde yapacağı projelerden bahsetti. Başkan Yüksel, "Velimeşe mahallemize 50.356,65 metrekare parke taş döşenerek, 4 bin metre asfalt yol yapıldı. Bir yıl içinde hem Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonu hem de Ergene Belediyesi Naim Süleymanoğlu Spor Tesisleri hizmete açıldı. Bu tesislerimizden halkımız ücretsiz bir şekilde yararlanabiliyor. Ergene’de ki park sayımızı 78’e yükselterek Velimeşe mahallemize Kademeli Park, Metuşağa Caddesi’nde yeni park, Şehit Er Sedat Mekan Parkı ve Şehit Er Mustafa Erişen Parkları vatandaşlarımızın hizmetine açılırken, mevcut parklarda oyun aletleri ve fitness aletleri bakım onarımları yapıldı. 112 Acil Sağlık İstasyonu yapılarak hizmete açıldı. Hayvan Barınağı düzenlemesi, Gölet Kafe ve Çevre Düzenlemesi projesi, Ticaret Alanı projesi, Büyük Hayvan Barınağı projesi yapıldı, Emir Sokak Parkı projesi, Cafer Ağa Sokak Parkı ve Koru Düzenleme projeleri yapıldı" sözlerine yer verdi.

 

BAKIM VE ONARIMLAR YAPILDI

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Okullarımızın ve ibadethanelerimizin boya, badana, tadilat ve onarımları yine Ergene Belediyemiz tarafından yapılırken, ihtiyaç duyulan alanlarda yağmur suyu hattı ve büz döşendi. Kapalı Düğün Salonunun tadilatı yapıldı. Velimeşe‘de 2 adet köy fırını yapılarak halkımızın hizmetine açıldı. Dere ıslah çalışmaları, Velimeşe kantar binasına bakım onarım yapıldı. Büyükşehir belediyemiz Velimeşe-Önerler yolunu sıkıştırılmış beton yol yaptı. TESKİ, Dedebal deresinin koru tarafına kanal yaptı" dedi.

 

"VATANDAŞLARLA BİRLİKTE YAPACAĞIZ"

 

Ergene Belediyesinin kendi imkanları ile yaşanılabilir bir Ergene kurduklarını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel yeni dönemde Ergeneye yapılacak olan hizmetlerden sonra herkesin Ergeneyi parmakla göstereceği en iyi belediyelerden biri olacağını ve bunu Ergene’de vatandaşlar ile hep birlikte yapacaklarını belirtti.

 

Haber / Aleyna ÇELİK