"Çerkezköy'ümüze hayırlı olsun"

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçelerde devam eden ve tamamlanan çalışmaları inceledi. Çerkezköy Kent Park 2. etapta yapılan son çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Albayrak

GÜNDEM 4.03.2019 14:52:00 0
"Çerkezköy

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçelerde devam eden ve tamamlanan çalışmaları inceledi.

 

 

7 MART PERŞEMBE GÜNÜ AÇILACAK

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadire Albayrak, ilk olarak 7 Mart tarihinde açılışı yapılacak olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Kent Park 2. etapta yapılan son çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden konu ile ilgili bilgi aldı. Burada açıklama yapan Başkan Albayrak Kent Park'ın açılış törenine tüm vatandaşların katılımını dilediğini belirterek "Çerkezköy'ümüze hayırlı olsun" dedi.

 

BETON YOL ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

 

Başkan Albayrak daha sonra Saray'a giderek Büyükyoncalı Mahallesi ile Yenimahalle'de yol yapım çalışmaları devam eden ve tamamlanan Rumeli ve Veysel Atasoy Caddeleri ile Boztepe, Mevsim, Destan, Çamlık, Ekin, Okyanus, Petek, Narlıbahçe, Tuğrul, Karaca, Yiğit, Gök, Sedef, Çağla, Aktaş, Acar,  Anka, Üzüm, Duru, Uygar, Vatan, Uzman Sokaklarında ve  Depo ve Fabrika Caddelerinde başlayan Silindirle Sıkıştırılmış Beton (SSB) Yol çalışmalarını inceledi. Başkan Albayrak incelemeler sonrasında yaptığı açıklamada "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Saray'da gerçekleştirdiğimiz yol yapım çalışmalarında sona yaklaşıyoruz. Saray'ımıza hayırlı olsun" dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ