Çetin: Kapaklı'yı parlayan yıldız yapacağız

Kapaklı'da meclis üyesi adaylarını tanıtan Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin, Kapaklı ve Tekirdağ'ı Trakya'nın parlayan yıldızı yapacaklarını söyledi. AK P

GÜNDEM 3.03.2019 19:09:00 0
Çetin: Kapaklı

Cumhur İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin, belediye meclis üyesi adaylarını Hanedan Düğün Salonu’nda düzenlenen programla tanıttı.

 

 

 

“CUMHUR İTTİFAKI KIZIL ELMAYA KADAR VARACAK”

 

Saat 16:00’da düzenlenen tanıtım program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Programda konuşan AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ercan Üçel, Trakya’da Mustafa bereketi olduğunu ifade ederek “Prof. Dr. Mustafa Şentop TBMM başkanı oldu. Milletvekilimiz Mustafa Yel, partimizde MKYK Üyesi. İnşallah bir Mustafa da buradan çıkacak” dedi. Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel de MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin selamını ileterek konuşmasına başladı. Yücel “Bu tablo karşısında umutlanmamak elde değil. Bu umut inşallah 31 Mart akşamı zafer kutlamasına dönüşecektir. Cumhur ittifakı birileri gibi kapalı kapılar ardında, masa başında oluşmadı. Ülkenin geçirdiği zor zamanlardan sonra Yenikapı ruhuyla oluştu. Bu çetin yolda inşallah Mustafa Çetin ve ekip arkadaşlarıyla inşallah başarılı olacaktır. Cumhur ittifakının 24 Haziran’dan sonra sona ereceğini düşünenler oldu, 31 Mart’tan sonra sona ereceğini düşünenler var. Cumhur İttifakı kızıl elmaya kadar varacaktır” dedi.

 

“5 YILLIK TATİLE GÖNDERECEĞİZ”

 

Cumhur İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin de “Kapaklı’da değişim için yola koyulduk. MHP’li teşkilatımızla, meclis üyelerimizle Kapaklı’da değişimi, gelişimi hayata geçireceğiz. 15 yıldır yan gelip yatan, seçim zamanı meydana çıkıp çamur üstüne beton döken, asfalt döken, sadece gazel okuyan belediye başkanını 5 yıllık bir tatile göndereceğiz. Hiç kimseyi ötekileştirmeden, hiç kimseyi uzaklaştırmadan, herkesi kucaklayacağız. 81 ilden vatandaşımızla beraber Kapaklı’yı ben değil, biz anlayışıyla yöneteceğiz. Büyükşehir Belediyesi’ni de Mestan başkanımıza armağan edeceğiz. Kapaklı ile Tekirdağ’ı Trakya’nın yıldızı yapacağız” dedi.

 

“KAPAKLI’YI PARLAYAN YILDIZ YAPACAĞIZ”

 

Bu dönem önlerinde çok kıymetli bir fırsatın olduğunu söyleyen Çetin “Bu dönem birbirinden değerli vekillerimiz var aramızda. Mustafa Yel vekilimizi ikinci döneminde ve çok tecrübeli. Çiğdem Koncagül vekilimiz de bir değer bizim için. Hepinizin bildiği üzere TBMM Başkanı artık Tekirdağlı, Rumeli çocuğu. Büyükşehirde Mestan başkanla birlikte Kapaklı’da beklenen hizmeti Mustafa Şentop hocamızdan alacağız. Kapaklı’yı, Tekirdağ’ı inşallah hizmetle buluşturacağız. Bunun sözünü veriyoruz sizlere. Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ilk açan bir Rumelili Mustafa oldu. Mustafa Kemal Atatürk oldu. 100 yıl sonra Rumelili bir Mustafa daha meclisin başında. Bir Mustafa var, o da Ankara’da bizleri temsil ediyor. Kapaklı’da da Rumelili Mustafa çıkacak Allah’ın izniyle, hizmeti size getirecek. Bize vereceğiniz helal oylarınızla hep beraber Kapaklı’da bembeyaz, yepyeni bir sayfa açacağız. Yeni bir anlayışı, yeni bir iktidarı hep beraber göreve taşıyacağız. Tüm Kapaklı görecek, ahlak, adalet, temizlik, dürüstlük iktidara gelecek ve Kapaklı’da olmaları olur hale getireceğiz. Kapaklı’yı parlayan yıldız yapacağız” diye konuştu.

 

“10 YILDIR İSRAF EDİLEN KAYNAKLARI KONUŞTUK DURDUK”

 

Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan da “10 yıldır Anadolu’nun küçük şehirleri bile bir bir gelişirken, dünya gündemine gelirken, milyonlarca insan ağırlarken bir bu şehirde bitmeyen yatırımları, çamurlu yolları, israf edilen kaynakları konuştuk durduk. İnanıyorum ki 31 Mart bunların sona ereceği tarih olacak. Bu şehirde düşünmeye mecburuz. Çok büyük bir potansiyelimiz var. Bunu kullanmaya mecburuz. Birileri kalkıp bize alın size 100 milyar dolar, güzelleştirin bu şehri demeyecek. Biz bunu, bu şehrin imkanlarıyla yapacağız” dedi.

 

“BURASI BİZİM ŞEHRİMİZ”

 

Özcan “Burası bizim şehrimiz. Bizim hayatımız. Başka yerimiz de yurdumuz da yok. Hep birlikte burada yaşıyoruz. Sahadaki çalışmalarımdan gördüm ki ne biz söylüyoruz diye insanlar birini sever, ne de onlar söylüyor diye biz birine olan sevgimizden vazgeçeriz. Ancak kolay olan şudur. Bu şehrin çok büyük bir potansiyele sahip olduğunu söylüyoruz. Maalesef mevcut belediye başkanları bunu kullanamıyor, beceremiyorlar. Geleceğimizin şehri parmaklarımızın arasından gidiyor. Gereksiz bir yığın harcama, bitirilemeyen projeler, çürümeye terk edilmiş yatırımlar, altyapısı düzgün yapılmadığı için 2-3 senede bir sökülüp yeniden yapılan yollar, çamur deryaları daha neler neler. Sonra bir bakıyorsunuz paramız kalmadı, bankalardan biraz daha borç alabilmemiz için belediye meclisi bize yetki versin diyorlar. Verelim yetkiyi de nereye kadar vereceğiz? Neden sürekli bu israf? Bunu engellemek ve bu potansiyeli kullanarak bu şehri çok güzel ve güçlü bir şehir haline getirmek mümkün. 5 yıl içerisinde bu şehre 10 milyon yerli ve yabancı turist getireceğiz. Kapaklı da bundan en çok nasiplenecek ilçelerimizden olacak” dedi.

 

“MEMNUNİYETİ VE ŞÜKRAN DUYGUSU İÇERİSİNDEYİZ”

 

AK Parti MKYK Üyesi Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel de aday tanıtımında yaptığı konuşmada “Cumhur ittifakı suni bir ittifak değil. Salonlarda perde arkasında kurulmuş değil. Bizans Surlarında Ulubatlı Hasan’ın diktiği bayrağın ittifakı. Çanakkale Savaşı’nda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ruhu. 15 Temmuz akşamı birileri belediye salonlarında gizlenirken, meydanlarda Allah Allah nidalarıyla, topa karşı, tüfeğe karşı durmuş olanların ruhu, onların ittifakı. Cumhur ittifakıyla birlikte olmanın büyük bir memnuniyeti ve şükran duygusu içerisindeyiz” dedi. 31 Mart seçiminin önemine dikkat çeken Yel “31 Mart öylesine önemli ki bu ittifak kırılır, bu ittifak yok olur diyenlere inşallah büyük bir tokat olacak. 31 Mart, sadece pazara kadar değil mezara kadar gidecek olan bu ittifakın güçlendiği bir gün olacak” dedi. Konuşmaların ardından meclis üyesi adayları tek tek sahneye davet dilerek tanıtıldı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU