Kozuva, esnafla buluştu

Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkanı Adayı Süleyman Kozuva, bugün saat 14:30'da, uzun yıllar Uğur Mumcu Caddesi'nde faaliyet gösteren ve Gazi Osm

GÜNDEM 1.03.2019 16:37:00 0
Kozuva, esnafla buluştu

Ramazan Baş’ın işlettiği Kral Erkek Kuaförü’nün yeni yerinin açılışına Kozuva’nın yanı sıra AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve meclis üyesi adayları ve davetliler de katıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Kral Erkek Kuaförü’nde ilk tıraş olan isimler Başkan Adayı Kozuva ve AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök oldu.   

 

SAÇ SAKAL TIRAŞI OLANA DÜRÜM AYRAN İKRAMI YAPILACAK

 

Enflasyonla mücadele kapsamında Çerkezköylüler için kampanya düzenlediklerini belirten işletmeci Ramazan Baş, “10 yıldır berberlik yapıyorum. Yeni yerimizde bir kampanya düzenlemek istedim” dedi. Kral Erkek Kuaförü’nde tıraş olan müşterilere dürüm ve ayran, çocuklara da yarım ekmek döner ve ayran ikram edeceklerini belirten Baş, kampanyanın 1 ay boyunca devam edeceğini söyledi.

 

ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

 

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve meclis üyesi adayları ile birlikte Fatih Caddesi’nde faaliyet gösteren esnafı ziyaret etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU