Acil durum tatbikatları başladı

Lüleburgaz Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından, 28 Şubat Sivil Savunma Günü ve 1-7 Mart Deprem Haftası Etkinlikleri kapsamında okullarda ilk müdahale ve acil durum tahliye tatbikatları düzenlenm

GÜNDEM 28.02.2019 15:41:00 0
Acil durum tatbikatları başladı

28 Şubat Sivil Savunma Günü ve 1-7 Mart Deprem Haftası Etkinlikleri kapsamında Lüleburgaz Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası hakkında öğrencilere bilgiler veriliyor.  

 

“UYGULAMALARLA BİLGİLERİ PEKİŞTİRİYORUZ”

 

28 Şubat Sivil Savunma Günü ve 1-7 Mart Deprem Haftası Etkinlikleri hakkında öğrencileri bilgilendirmeye devam ettiklerini belirten Lüleburgaz Belediyesi İtfaiye Müdürü Ceyhun Akgöl, “Ayrıca Uygulamalı olarak da yangın söndürme tatbikatları, yangın ve deprem anı tahliye tatbikatları gerçekleştireceğiz. 28 Şubat Sivil Savunma Günü ve 1-7 Mart Deprem Haftası hakkında öğrencilere bilgiler paylaşmaya devam ediyor. Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası’nın önemini öğrencilere aktararak, uygulamalarla bu bilgileri pekiştiriyoruz” şeklinde konuştu. İtfaiye Müdürü Akgöl, “Her yıl 28 Şubat Sivil Savunma Günü ve Mart ayının ilk haftasını, olarak kutlanmaktadır. Deprem Haftası’nda dünyanın en etkin deprem kuşaklarından birinin üzerinde bulunan ülkemizde vatandaşlarımızın depreme karşı hazırlıklı olmasının sağlanması,  depremden korunma yollarının anlatılması ve toplumda afete hazırlık bilincinin yaygınlaştırılması amaçlanmaktadır” şeklinde konuştu.

 

Haber/Aleyna ÇELİK