"Birlikte hareket etmek bize güç veriyor"

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Sağlık Mahallesi'nde vatandaşlar ile bir araya geldi. Yıldız Düğün Salonu'nda vatandaşlara çalışmalarını ve gelecek dönem projelerini anlatan Başkan Yüksel, &

GÜNDEM 27.02.2019 14:48:00 0
"Birlikte hareket etmek bize güç veriyor"

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel vatandaşlarla buluştu. Yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Yüksel, gelecek dönem faaliyete geçireceği projelerini de anlattı.

 

"HALKIMIZIN DESTEĞİ UMUT VAAT EDİYOR"

 

Yaklaşık 500 vatandaşın katıldığı toplantıda konuşan  Başkan Yüksel, "Ergene ilçemizde hepimiz büyük bir aileyi temsil ediyoruz, sevgi kenti Ergenemizde bugüne kadar yaptığımız çalışmalar ile ön plana gelmek ve halkımızın desteğini yanımızda hissetmemiz bize gelecek adına umut vaat ediyor. Yeni kurulan bir belediye olarak tüm zorluklara rağmen bugün örnek gösterilen bir belediye haline geldiysek bunda sizin payınız çok büyük. Ergene’de beş yıllık çalışma süremizde vatandaşlarımız için elimizden gelenin en iyisini yaptık, yeni yollarımızı, okullarımızı, parklarımızı, yeşil alanlarımızı ve daha bunun gibi birçok projemizi halkımızın hizmetine sunduk, vatandaşlarımızın sorunlarını en hızlı biçimde çözüme kavuşturmak bizim için büyük önem taşıyor. Ergene’de vatandaşlar ne isterse o olacak, yeni dönemde de bu yönde hareket etmeye devam edeceğiz, Yeni projelerimizi sizlerin hizmetine sunmayı son sürat sürdüreceğiz" ifadelerine yer verdi.

 

Haber / Seda AKYOL