Başkan Akay vatandaşlarla buluştu

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kızılpınar Mahallesi'nde bulunan Dostlar Kıraathanesi ve Akar Kıraathanesi'nde vatandaşlarla buluşarak 5 yıl boyunca yaptığı çalışmalar ve yeni projeleri

GÜNDEM 26.02.2019 14:09:00 0
Başkan Akay vatandaşlarla buluştu

Yaptığı ziyaret ve kahve toplantılarında Çerkezköy Belediyesi’nin son 5 yılda yaptığı çalışmalar ve hizmetler hakkında bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, büyüyen ve gelişen Çerkezköy’e önümüzdeki 5 yılda da hizmete talip olduklarını belirterek, Kızılpınar sakinlerinden destek istedi.

 

YAPTIĞI ÇALIŞMALAR VE PROJELERİNİ ANLATTI

 

Yaklaşık 5 yıl önce Belediye Başkanlığı görevine seçildiğini ve 5 yıldır bu görevi yapma gayreti içerisinde olduğunu belirten Başkan Akay, 31 Mart günü Yerel Seçimlerin yapılacağını kaydederek "O gün herkes sandığa giderek oyunu kullanacak. 31 Mart Pazar günü perde açılacak, oy pusulası ve mührü alarak oy kullanma kabinine gireceksiniz ve perde kapanacak. Sizden ricam o an elinizi vicdanınıza koyun ve oyunuzu öyle kullanın. Size kim daha iyi hizmet etti, önümüzdeki 5 yıl kim daha iyi hizmet eder bunu düşünün ve oyunuzu öyle kullanın" şeklinde konuştu. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, yaptığı çalışmalar ve yeni projeleri hakkında bilgiler verdi.

 

Haber / Seda AKYOL