BBP'den Başkan Akay'a ziyaret

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Büyük Birlik Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yılmaz Bulut, Tekirdağ BBP İl Başkanı Turan Demircan, İlçe Başkanı Cengiz Demir ve Belediye Meclis Üy

GÜNDEM 26.02.2019 13:57:00 0
BBP

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı makamında ziyaret eden ve ziyaret sırasında konuşan BBP Belediye Başkan Adayı Yılmaz Bulut, 31 Mart’ta Çerkezköy’ü 5 yıl yönetecek Belediye Başkanı ve Meclis Üyelerinin seçileceğini belirterek "Meclis Adaylarımızı belirledik, Seçim Büromuzu tuttuk ve sahaya indik. Sükunet içerisinde, ilkelerimizden ve prensiplerimizden ayrılmadan seçim çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnşallah 31 Mart akşamı seçimlerden yüzümüzün akı ile çıkar, Çerkezköy Belediyesi’ni kazanırız. Bu yarışta biz de varız ve iddialıyız. 31 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçimler'de Çerkezköy’ü yönetmeye talip olan tüm adaylara ve siyasi partilere başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

 

"SORUNLAR KONUŞULSUN YENİ FİKİRLER ÜRETİLSİN"

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerin herkes için hayırlı olmasını dileyen Başkan Akay, "İnşallah 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler ilçemiz, Tekirdağımız ve ülkemiz için hayırlara vesile olur. Tüm derdimiz, tasamız daha güzel Çerkezköy’de yaşamak. Ben seçim süresi boyunca siyaseti çirkinleştirmeden Çerkezköy’ün, Çerkezköy’ün sorunlarının konuşulmasından yanayım. Sorunlar konuşulsun, projeler konuşulsun, yeni fikirler üretilsin. Herkes projelerini, hedeflerini milletimiz ile paylaşsın" sözlerine yer verdi.

 

"SORUNLARI VE ÇÖZÜMLERİNİ HALKIMIZLA PAYLAŞACAĞIM"

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay seçimlere yaklaşık 1 ayın kaldığını belirterek seçimlere katılan tüm siyasi partilere ve adaylara başarılar dilediğini kaydetti. Başkan Akay, "Asıl hedef bu güzel topraklara daha güzel, daha iyi nasıl hizmet edebiliriz olmalı. Ben bu çizgiden sapmadan mevcut bütçelerle bunu daha güzel, daha iyi nasıl yapabiliriz onu anlatacağım. Çerkezköy’ün soruları, çözümlerini halkımızla paylaşacağım" dedi.  Ziyaret, yapılacak olan yerel seçimlerde karşılıklı başarılar dilenmesi ile sona erdi.

 

Haber / Özge MERİÇ