Eski araçlarını kendi atölyesinde yeniliyor

TESKİ Genel Müdürlüğü İkmal Bakım Ve Onarım Şube Müdürlüğü personelleri, kurum bünyesinde bulunan araçların bakım ve onarımını yaptı. İkmal ve Bakım Onarım Atölyesi'ni ziyare

GÜNDEM 26.02.2019 12:56:00 0
Eski araçlarını kendi atölyesinde yeniliyor

Tekirdağ il genelinde çalışmaların yapıldığını belirten TESKİ, araçların bakım ve onarımlarım çalışmalarının düzenli bir şekilde devam ettiğini belirtti.  Arızalanan araçların motor rektifiyesi, şase, yürür aksamlarının tamiri ve diğer arızaları alanında uzman TESKİ personeli tarafından yapıldığı açıklandı.

 

ATÖLYEYİ ZİYARET ETTİ

 

TESKİ Genel Müdürlüğü İkmal Bakım Ve Onarım Atölyesi'ni ziyaret ederek revizyonu tamamlanan araçları inceleyen TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, "Yapılan bu çalışmalar sayesinde trafikte kullanılamayan araçlar tekrar hizmete alınarak Tekirdağ il genelinde altyapı çalışmalarında kullanılmaktadır" dedi. Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanı Hakan Atakan, İkmal Bakım Ve Onarım Şube Müdürü Boran Karabağ ve teknik personele teşekkür etti.

 

Haber / Yakup KARATEPE