"Kamuda İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Sempozyumu" düzenlendi

Beşiktaş Belediyesi ve TMMOB İstanbul Çevre Mühendisleri Odası iş birliği ile "Kamuda İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Sempozyumu" düzenlendi. Düzenlenen sempozyumda Kamuda İşç

GÜNDEM 24.02.2019 11:06:00 0
"Kamuda İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Sempozyumu" düzenlendi

Kamuda İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Sempozyumu 4 oturumda düzenlenirken sempozyuma katılanlara, "Deneyim Aktarımı ve Denetim Süreçleri" başlıklı 3'üncü oturumun `Kamu Kurumu Örnek Uygulamaları' konusunda bilgiler verildi. Kamuda İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Sempozyumu’na Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürü Çiğdem Karip ile birlikte İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü personeli ile iş güvenliği uzmanları da katıldı.

 

BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü’nde görev yapan İş Güvenliği Uzmanı Hatice Erbil'in sunumu ile sempozyuma katılım sağlayan katılımcılar ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 2015-2019 yılları arasında iş sağlığı ve güvenliği alanında yaptığı çalışmalar paylaşıldı. Soru ve cevap kısmında ise diğer belediye ve özel sektör çalışanları ile iş sağlığı ve güvenliği alanında gelinen son durum hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

 

Haber / Özge MERİÇ