ÇTSO meclisi toplandı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Şubat Ayı Meclis Toplantısı bugün saat 16:30'da ÇTSO Meclis Başkanı Mehmet Erdoğan başkanlığında yapıldı. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu'n

GÜNDEM 19.02.2019 18:58:00 0
ÇTSO meclisi toplandı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Şubat Ayı Meclis Toplantısı'nda AK Parti Belediye Başkan Adayı olan Eski ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Kozuva ve Kozuva'nın listesinde kontenjan üyeleri arasında yer alan ÇTSO Meclis Üyesi Mehmet Danyeli de yer aldı. Mazeretleri nedeniyle  meclis üyelerinden Güler Aktaş, Ayhan Arslan, Bülent Bilecen, Gürkan Kesim, Murat Seymen ve Ramazan Tahir Eke toplantıya katılmadı.

 

OY BİRLİĞİ İLE KARARA BAĞLANDI

 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Erdoğan başkanlığında yapılan meclis toplantısı  yoklama ve saygı duruşu  ile  başladı. Ardından gündem maddeleri  olan Ocak 2019 Gelir - Gider Bütçe İzleme Raporu ve Nizamı görüşüldü. Bu madde kapsamında söz alan olmazken yapılan oylama sonucu gündemin birinci maddesi oybirliğiyle karara bağlandı. Ardından oda hizmet binası giriş ve birinci katın ısıtma - soğutmasını sağlayan  160 bin TL artı KDV mal olacağı belirtilen üç adet dış ünite değişiminin ihtiyatlardan karşılanması görüşüldü. Bu gündem maddesi oylamaya sunularak oybirliğiyle karara bağlandı.

 

ISITMA VE SOĞUTMA KONUSUNDA BİLGİ VERDİ

 

2 gündem maddesinin karara bağlanmasının ardından dilek ve temenniler bölümünde ÇTSO Genel Sekreteri Hakan Gel, binanın giriş ve birinci katın ısıtma ve soğutmasını sağlayacak üniteler konusunda bilgi vererek, "Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü'nün 30.01.2019 Tarih, E-41210254 sayılı yazısı ile üç adet klima dış ünite değişiminin ihtiyatlardan yapılabilmesi için tarafımıza talep edilen izin yazımıza cevaben TOBB ile Odalar Ve Borsalar Bütçe Muhasebe Yönetmenliği 23. maddesi 2. fıkrası uyarınca hizmet binası yapımı ve tefrişlerinde ihtiyatlardan harcama yapılabilmesi hususunda meclis kararı ile yapılabileceği iletilmiştir" ifadelerine yer verdi.

 

Haber / Özge MERİÇ