Kapaklı-Çerkezköy-Kızılpınar hattında seferler başladı

Çerkezköy, Kapaklı ve Kızılpınar'daki kooperatiflerin birleşmeye ilişkin görüşmelerinden sonuç alınamayınca Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin Şubat

GÜNDEM 18.02.2019 17:29:00 0
Kapaklı-Çerkezköy-Kızılpınar hattında seferler başladı

Kapaklı-Çerkezköy-Kızılpınar hattında 8 araçla sabah 06:45 ile akşam 22:00 saatleri arasında 8 Tek-Park aracı vatandaşlara toplu taşıma hizmeti vermeye başladı.

 

8 ARAÇLA HİZMET VERMEYE BAŞLADI

 

Kızılpınar’dan ilk aracın saat 06:45’te, Kapaklı otogarından da saat 07:00’da hareket ettiğini belirten yetkilileri, 15 dakikada bir hareket eden 8 araçla akşam saat 22:00’a kadar vatandaşlara hizmet verileceğini belirtti. Yeni hat ile birlikte Kapaklı’da yaşayan vatandaşlar artık tek araçla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne ve Kızılpınar’a ulaşabiliyor.

 

KAPAKLI KIZILPINAR ARASI 4.75 TL

 

Ücret tarifesi de Kapaklı-Kızılpınar ve Kızılpınar-Kapaklı için 4.75 TL olarak belirlenirken, Kapaklı-Çerkezköy, Çerkezköy-Kızılpınar arası ise 3’er TL olarak belirlendi.

 

İŞTE GÜZERGAH

 

İşte yeni konulan otobüslerin güzergahı: Kapaklı otogarından hareket, Pınar Bulvarı, Atatürk Caddesi, Hükümet Caddesi, Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi, Eray Sokak, Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi, Hükümet Caddesi, Atatürk Viyadiğü, Cengiz Topel Caddesi, Güçlü Sokak, İnönü Caddesi, Kızılpınar Mahallesi Atatürk Caddesi, Hürriyet Caddesi, Saygın Sokak, İstiklal Caddesi, İnönü Caddesi, M. Hikmet Uğraş Caddesi, Üründül Sokak, Cengi Topel Caddesi, Atatürk Viyadiğü, Hükümet Caddesi, Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi, Eray Sokak, Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi, Hükümet Caddesi, Öztrak Caddesi, Atatürk Caddesi, Pınar Bulvarı, Kapaklı İlçe otogarı varış.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU