10 günde 40 yazar kitapseverlerle buluştu

Çorlu Belediyesi öncülüğünde Trakya Koleji, Orion Alışveriş Merkezi ve Korza Fuarcılık işbirliğinde düzenlenen ve 8 Şubat'ta kapılarını açan Geleneksel 9. Çorlu Kitap Fuarı'nda

GÜNDEM 18.02.2019 14:04:00 0
10 günde 40 yazar kitapseverlerle buluştu

10 gün süren kitap fuarı kapsamında 40 yazarla buluşan kitapseverler, düzenlenen imza günlerinde sevdikleri yazarlarla tanışma imkânı da buldu.

 

 

 

 

40 YAZAR KATILDI

 

Geleneksel 9. Çorlu Kitap Fuarı'nda Türkiye'nin tanınmış değerli yazarları Ahmet Ümit, Ali Deniz Uslu, Anıl Basılı, Armağan Portakal, Atakan Sevgi, Aydın Ilgaz, Aylin İşcan Yener, Ayten Öztürk, Aziz Sivaslıoğlu, Beyza Alkoç, Dilay Nisa Vural, Emel Sarıkurt, Erol Mütercimler, Evgin Atalay, Fatih Erdoğan, Filiz Çavuş, Hakan Mengüç, Haluk Ecevit, Haşim Korkmaz, Işıl Korkmaz, İnci Aral, İsmail Küçükkaya, Kahraman Tazeoğlu, Mehmet Berk Yaltırık, Mehmet Fırat Pürselim, Mustafa Kemal Ulusu, Müge İplikçi, Nilgün Bodur, Nilgün Ilgaz, Ozan Satar, Özgür Özgülgün, Pelin Çift, Ramis Çınar, Recep Özgür, Sinan Meydan, Şermin Yaşar, Tuğba Çapan Cabi, Türköz Engin Öztürk, Ülker Kurtcan ve Yeşim Akıncı kitapseverlerle bir araya geldi.

 

BAŞKAN SARIKURT DA KATILDI

 

Orion Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen Geleneksel 9. Çorlu Kitap Fuarının son gününde Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt da yazarlar ve kitapseverlerle buluştu. Fuarın her geçen gün daha da büyüdüğünü belirten Sarıkurt, “Kentimizin kültürel hayatına değer ve renk katan Çorlu Kitap Fuarımızın dokuzuncusunu düzenledik ve fuarımızda birbirinden değerli konuk yazarları ağırladık. Bu yılki kitap fuarımıza özellikle gençlerimizin yoğun ilgisi vardı” diyerek fuar organizasyonunda emeği geçenlere teşekkür etti. Geleneksel 9. Çorlu Kitap Fuarı'na katılan yazarlara Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt tarafından fuar anısına hediye takdim edildi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU