'Üniversitelerde Dijital Dönüşüm' projesi değerlendirildi

Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, Ardahan Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen "Yeni Nesil Üniversite Kavramı ve Üniversitelerde Dijital Dönüşüm Projesi" değe

GÜNDEM 18.02.2019 13:59:00 0

14 üniversitenin rektörünün katıldığı programa ev sahipliği yapan ve proje koordinatörlüğünü yürüten Ardan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber,  böylesine önemli bir toplantıya ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadıklarını belirtti.

 

ŞEHİR TURU YAPTILAR

 

Biber “Farklı üniversitelerde görev yapan akademisyenlerle görüş alışverişi yapmadıkça eksiklerimizi görmemiz mümkün değildir. Akademik toplantılar gerçekleştirerek ve bilimsel çalışmalar yaparak ufkumuzu sürekli olarak genişletmek arzusu içindeyiz. Bizler genç üniversiteler olarak, ilk düğmemizi her zaman doğru iliklemeliyiz” dedi. Üniversitelerin dijital dönüşüm süreçlerinin gelişimi, eğitim, araştırma ve topluma katkı misyonu, üniversiteler ve birimler arası koordinasyon, zaman ve kaynak tasarrufunun etkili kullanımı konularının konuşulduğu değerlendirme toplantısının ardından program, şehir turu ile sona erdi.

 

Haber / Seda AKYOL