Şirin de aday

Çerkezköy Adliyesi'nde uzun yıllar katiplik yapan, geçtiğimiz günlerde emeklilik dilekçesini veren Selami Şirin, Pınarça Muhtarlığı için aday olacağını duyurdu.

GÜNDEM 14.02.2019 19:12:00 0
Şirin de aday

Yaklaşık 34 yıl Çerkezköy Adliyesi’ndeki memuriyeti ile birlikte Çerkezköy Yağlı Tohumlar Kooperatifi’nde de bir dönem yönetim kurulu başkanlığı görevini yürüten Şirin, eski köyü, yeni mahallesi olan Pınarça’da muhtar adayı olarak yarışacak.

 

“SORUNLARI KADAR YARINLARINI DA DERT EDİNDİM”

 

1418 seçmenin yer aldığı Pınarça’nın sorunları kadar yarınlarını da dert edindiğini kaydeden 5 kız babası Selami Şirin, “Pınarça halkı kadınıyla, genciyle, yaşlısıyla, çocuğuyla, doğasıyla, yeşiliyle Kapaklı’nın ve Çerkezköy’ün en sakin, en doğal ve en temiz mahallelerinden biri olarak hafızamızda yer etmiştir. Ben de 34 yıllık devlet memurluğunun bana verdiği bilgi, birikim ve sorumlulukla emeklilik yıllarımı bir köşede geçirmek yerine çok sevdiğim, eski köyümde büyükşehir olmakla birlikte mahalle olan mahalle halkıma hizmet etmek için aday oldum” dedi.

 

“VERİLEN HER OY MİSLİYLE HİZMET OLARAK DÖNECEK”

 

Mahallenin ufak tefek sorunlarını kişisel gayretleriyle çözebileceği gibi bürokratik ve devlet kaynaklı sorunlarına da çözümler üreteceğine inandığını kaydeden Şirin “Mahalle halkının bana, şahsıma oy vermesi durumunda verilen her oyu hizmet olarak misliyle geri vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Biz ailemizden aldığımız terbiyeyi, devlet terbiyesiyle pekiştirmiş, sorumluluğunun bilincinde, Pınarça’da yaşayan her ferdin derdini dert edinen bir düşünceyle çıktığım bu hizmet yolunun hayırlara vesile olacağına inanıyorum. Beni tanıyan, tanımayan, seven, sevmeyen, oy verecek olan, vermeyecek olan herkesin oyuna da fikrine de saygı duyuyorum. Ben hiçbir siyasi partinin temsilcisi olarak değil, her siyasi partiye eşit mesafede mahalle halkının temsilcisi olmak için var olacağım” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ