Başkan Yavuz, 3'üncü dönemini anlattı

Demirköy'de 2 dönemdir üst üste Milliyetçi Hareket Partisi'nden belediye başkanı seçilen Muhlis Yavuz, 3.dönem için projelerini anlattı.

GÜNDEM 11.02.2019 15:09:00 0
Başkan Yavuz, 3

Müracaat öncesi, MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli tarafından açıklanan ilk isimlerden olan Muhlis Yavuz, genel merkezin olduğu kadar ilçe halkının da takdirini kazandığını kaydetti. Kırklareli Demirköy’ün kendine özgü değer yargılarının olduğunun altını çizen Yavuz “İlçemiz Trakya’nın son ilçesi, sınır ilçesi olması dolayısıyla ayrı bir stratejik önem arz ediyor. Biz de milletin değer yargılarının bilincinde olarak halktan aldığımız şehr-i emin mührüyle çok şükür 10 yılı alnımızın akıyla geride bıraktık” dedi.

 

ASFALTSIZ YOL, KALDIRIMSIZ MAHALLE BIRAKMADIK

 

10 yıl boyunca ilçenin yer altı ve yer üstü birçok eksiğini halkın istek ve beklentileri çerçevesinde karşıladıklarını söyleyen Yavuz “Öyle ki projelerimiz önce ödül, ardından yüzde 100 hibe alarak ilçemizde hayat buldu. Demirköy halkı bizimle birlikte sağlıklı ve kesintisiz suya kavuştu. İlçemizde asfaltsız yol, kaldırımsız mahalle bırakmadık. İlçemiz halkıyla kurduğumuz gönül köprüsüyle her türlü zorluğu, her türlü dayatmayı ve her türlü engeli aşarak bugünlere geldik. İnanıyorum ki, 3’üncü dönemde de Demirköy turizmde sadece bölgenin değil, ülkenin gözbebeği bir ilçe olacak, sosyal ve kültürel aktivitelerle de adından sıkça söz ettirecektir. Bunun için genel başkanımızın bize olan güvenini halkımızın bize olan teveccühü ile bütünleştirip 3’üncü dönemde de Demirköy halkı, mührü 3 hilalin altına vurarak Demirköy halkını taçlandıracaktır” dedi.

 

“HİZMETLER KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK”

 

Demirköy’e yaptığı yatırımları anlatan Yavuz, 30 yıllık Demirköy yaşantısına 10 yıllık belediye başkanlığını sığdırdığını, Demirköy’ün her mahallesinin, her sokağının, her köşesinin sorununu bildiğini, elindeki imkanlarla çözmeye çalıştığını belirtti. Önümüzdeki sürecin çok daha olumlu, çok daha verimli bir süreç olacağını söyleyen Başkan Muhlis Yavuz, 31 Mart sonrası Demirköy’de hizmetlerin kaldığı yerden devam edeceğini kaydetti. 

 

Haber / Şaban KARDEŞ