Başkan Sarıkurt, esnafla buluştu

Esnafla bir araya gelen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt "Bölgenin en güçlü, en dinamik yerleşim yeri olan Çorlu'da ekonomi ve ticarete can suyu olmaya devam edeceğiz" dedi.

GÜNDEM 11.02.2019 13:19:00 0
Başkan Sarıkurt, esnafla buluştu

Üreten, kent ekonomisine katkı sağlayan esnafın çok kıymetli olduğunu söyleyen Sarıkurt, “O yüzden esnaflarımıza konuk olmaya, onlarla kentimizin geleceğini konuşmaya her daim özen gösteriyoruz” dedi. Başkan Sarıkurt, vatandaş odaklı belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini dile getirerek “Bizler her daim esnaf ve vatandaşlarımızla iç içeyiz, iç içe olmaya da devam edeceğiz” dedi.

 

“CAN SUYU OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Esnafın görüş ve düşüncelerine değer verdiklerini kaydeden Sarıkurt “Bire bir görüşmelerimizin son derece faydasını görüyoruz. Esnafımızın ve vatandaşımızın daha iyi koşullarda yaşamını sürdürmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halkımızı düşünerek gerçekleştireceğimiz projelerimizle ekonomiye can suyu olmaya devam edeceğiz” dedi. Çorlu’nun herkesin huzur ve uyum içerisinde yaşadığı, çalıştığı bir kent olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Esnafımızın da buna katkısı çok büyük. Kent ekonomisini canlandıran, istihdama katkı koyan esnafımız bu yüzden bizim için çok önemli. Göreve geldiğim günden bu yana yüzlerce esnafımızla bir araya geldik, yeni iş yeri açılışları gerçekleştirdik. Çorlu’muzun ekonomik açıdan büyüdüğünü, geliştiğini görmek umut verici. Herkesin mutlu, umutlu olduğu bir Çorlu için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Haber / Özge MERİÇ