Vali Yıldırım, Malkara'da muhtarlarla buluştu

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü'nün Genelgesi kapsamında her ay farklı bir ilçede muhtarlar toplantısı yapan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, bu ayki toplantıyÄ

GÜNDEM 6.02.2019 16:32:00 0
Vali Yıldırım, Malkara

Vali Aziz Yıldırım başkanlığında yapılan Şubat Ayı Muhtarlar Toplantısına Malkara Kaymakamı Erkan Karahan, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş, İdare ve Denetim Müdürü Aysel Erkmen, İlçe Müdürleri ve Muhtarlar katıldı.

 

“BİZİM ELİMİZ AYAĞIMIZSINIZ”

 

 Muhtarların idare teşkilatının en küçük biriminin başında bulunan kişiler olduğunu kaydeden Vali Yıldırım “Onun içindir ki mahallelerde sizler, bizim elimiz ayağımızsınız. Gözümüz kulağımızsınız. Bizim göremediğimizi bize gösterir, işitemediğimizi bize duyurursunuz. Elimiz olursunuz, sizler vasıtasıyla insanların ihtiyaçlarını gidermeye gayret ederiz. Onun içindir ki biz, sizlere çok kıymet veriyoruz” dedi.

 

HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

 

31 Mart Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Muhtar adaylarına başarılar dileyen Vali Yıldırım, muhtarlık yapmış olup muhtar adayı olmayanlara da yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Vali Yıldırım’ın konuşmasının ardından, muhtarlar söz alarak mahallelerin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini dile getirdi.

 

Haber / Özge MERİÇ