Merkez Birliği'nden Trakya Birlik'e ziyaret

Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akgün, Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Keskin Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri ve Trakya Bölgesinde faaliyette bulunan süt

GÜNDEM 6.02.2019 15:58:00 0
Merkez Birliği

Ziyarette Trakya Birlik Genel Müdürü Hakan Çalen ve Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Kırbiç de hazır bulundu. Merkez Birliğine üye 305 adet Süt Üreticileri Birliği ve 450 bin üreticisi ile faaliyet gösteren Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Keskin ziyaret sırasında Trakya Birlik’in Türkiye genelinde ayrı bir yeri ve önemi olduğunu vurguladı.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Keskin, Türkiye’nin büyük bir çiftçi kuruluşu olan Trakya Birlik’te Yönetim Kurulu Başkanlığına getirilen Ahmet Akgün’e ve yönetim kuruluna başarılar diledi. Ziyarette Süt üreticilerinin ve Ayçiçeği üreticilerinin ortak sıkıntıları hakkında görüş alışverişinde de bulunuldu. Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Keskin, Trakya Birlik’in başarılı çalışmaları ve genel durumu hakkındaki memnuniyetini de dile getirirken, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akgün ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Haber / Seda AKYOL