5 yıllığına işitme engellilere tahsis edildi

Çerkezköy Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nın 2. oturumu Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın başkanlığında yapıldı. Dün düzenlenen meclis toplantısında Plan ve Bü

GÜNDEM 5.02.2019 16:14:00 0
5 yıllığına işitme engellilere tahsis edildi

Çerkezköy Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nın ikinci oturumunda İmar ve Bayındırlık Komisyonu, Tarife Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen 4 madde karara bağlandı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay başkanlığında yapılan toplantıya mazeret bildiren Ali Dönmez ve Mustafa Çiftçi katılmadı.

 

BELEDİYE HİSSELERİNİN SATIŞI GÖRÜŞÜLDÜ

 

Toplantıda, Çerkezköy Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı 1. oturumunda İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen belediye hisselerinin satışı ile ilgili komisyon raporu görüşüldü. İmar ve Bayındırlık Komisyonu görüşü doğrultusunda Belediyeye ait 4 adet hissenin satışının oy birliği ile kabul edilmesinin ardından gündemin ikinci maddesinde yer alan Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin 28.12.2018 gün ve 26227 sayılı imar planı tadilatı ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu görüşülürken, komisyon görüşü doğrultusunda 2 adet trafo yerinin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği ve ekleri oy birliği ile kabul edildi.

 

20 TL BEDELLE İŞİTME ENGELLİLERE TAHSİS EDİLDİ

 

Gündemin üçüncü maddesinde Çerkezköy Kaymakamlığı Fevzipaşa Aile Sağlığı Merkezi’nin 23.01.2019 gün ve 01 sayılı Aile Sağlığı Merkezi kira ücretleri hakkındaki talebine ilişkin  Tarife Komisyonu raporu görüşüldü. Komisyon görüşü doğrultusunda 2019 yılında aile sağlığı merkezlerinin kira ücretlerine zam yapılmaması oy birliği ile kabul edildi. Gündemin son maddesinde Çerkezköy Sağırlar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin yer tahsisi talebi görüşülerek, Plan ve Bütçe Komisyonu raporu doğrultusunda Gazi Osman Paşa Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde bulunan parkın içindeki binanın 5 yıllığına aylık 20 TL bedelle Çerkezköy Sağırlar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’ne tahsisi oy birliği ile kabul edildi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve meclis üyelerine teşekkür eden Çerkezköy Sağırlar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Koray Malkoç “Talebimizi değerlendirdiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Fatih Caddesi’nde bulunan parkın içindeki binayı bizlere tahsis ettiğiniz için çok mutlu olduk. Hepinizi çok seviyoruz” dedi. Şubat ayı Meclis toplantısının ikinci oturumu gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından sona erdi.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU