Beren Bebek Çocuk Akademisi'ne ziyaret

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Belediyesi tarafından Yeşiltepe Mahallesi'ne yapılan ve hizmete başlayan Beren Bebek Çocuk Akademisi'ndeki öğrencileri ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Y

GÜNDEM 5.02.2019 15:03:00 0
Beren Bebek Çocuk Akademisi

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Beren Bebek Çocuk Akademisi eğitim yuvasında ki ilk günlerinde küçük öğrencileri ziyaret etti.

 

“HEDEFİMİZ, KADINLARIMIZIN İSTİHDAM ORANININ ARTTIRMAK”

 

Hizmete açılan Beren Bebek Çocuk Akademisi hakkında bilgi veren Başkan Yüksel, "Beren Bebek Çocuk Akademimizde 37-66 aylık yaş grubu çocuklarımızın eğitimine katkı sağlamak, sağlıklı bireylerin yetişmesine yardımcı olmak ve kadınlarımızın istihdam oranının arttırılması hedeflenmektedir.  Gündüz Bakımevi çocukların doğa ile iç içe olması ve ferah bir mekan olması adına iç avlu etrafında şekillenmiş olup, bünyesinde uygulama bahçesi ve çocuk oyun parkı yer almaktadır. 500 metrekare zemin oturumuna sahip toplamda 900 metrekare kapalı ve 750 metrekare açık alana sahip olan 100 çocuk kapasiteli bakımevi Beş oyun odası, iki uyku odası, iki etkinlik atölyesi ile sosyal alanlar, drama atölyesi ve yemekhaneden oluşmaktadır. Tam gün hizmet vermesi planlanmakta olan Gündüz Bakımevi Yeşiltepe ve diğer mahallelerimizin ihtiyacını karşılamak üzere halkımızın hizmetine açılmıştır"  şeklinde konuştu.

 

Haber/Yakup KARATEPE