"Birlikte büyük projelerin altına imza atacağız"

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel seçim çalışmaları kapsamında ev ziyaretlerine devam ediyor. Ziyarette konuşan Başkan Yüksel, "Yeni dönemimizde sizlerle birlikte daha da büyük projelerin altına imz

GÜNDEM 4.02.2019 14:37:00 0

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Yeşiltepe, Sağlık ve Cumhuriyet Mahalleleri'nde ev ziyaretlerinde bulundu.  Başkan Yüksel yapmış olduğu ev ziyaretlerinde hane halkı ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek talep ve şikayetlerini dinliyor.

 

“YOLLARI OLMAYAN MAHALLELERİMİZE YENİ YOLLAR YAPTIK”

 

Sıfırdan bir belediye kurarak Ergene'nin en önemli sorunlarından biri olan alt yapı sorununu ortadan kaldırmaya yönelik çalışmalarda bulunduklarını belirten Başkan Yüksel, “Bizler göreve gelir gelmez alt yapı ve üst yapı çalışmalarına girdik. Yolları olmayan mahallelerimize yeni yollar yaptık, asfalt ve kilit parke taş çalışmalarımız ile halkımızın yol sorununu ortadan kaldırdık” ifadelerini kullandı.

 

“HİÇBİR MAHALLEMİZİ BİR DİĞERİNDEN AYIRMADIK”

 

“Yeni kurulan bir belediye olmamıza rağmen 5 yıllık süre zarfında çok büyük hizmetlerin projelerin altına imza attık, hiçbir mahallemizi bir diğerinden ayırmadık” diyen Başkan Yüksel, “Yeni dönemimizde sizlerle birlikte daha da büyük projelerin altına imza atacağız. Trakya’nın parlayan yıldızı olan Ergenemizde hep birlikte çalışarak daha fazla üreteceğiz. Sizlerle her zaman iç içe olduk ve olmaya da devam edeceğiz, Ergene’de büyük bir aile olduk, bende bu ailenin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum. Bana göstermiş olduğunuz güler yüz Ergene’de doğru işler yaptığımızı gösteriyor, evlerinizde göstermiş olduğunuz misafirperverlikten dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum” sözlerine yer verdi.

 

Haber/Yakup KARATEPE