Zehir tacirlerine polis tokadı

Çerkezköy, Saray ve Çorlu'da yapılan 3 farklı uyuşturucu operasyonunda toplam 7 kişi gözaltına alındı.  Çerkezköy Bağlık Mahallesi'nde bir eve baskın düzenleyen ekipler, 1 kişiyi g?

GÜNDEM 3.02.2019 16:48:00 0
Zehir tacirlerine polis tokadı

Çerkezköy’de bir evde arama yapan polis ekipleri bir miktar eroin ile pompalı av tüfeği ele geçirirken, olayda 1 kişi gözaltına alındı.

 

1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

 

Çerkezköy Bağlık Mahallesi'nde bir evde uyuşturucu satışı yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, eve baskın düzenledi. Evde yapılan aramada kumbara içinde bir miktar eroin, 1 adet pompalı tüfek ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen bin 575 TL para ele geçirdi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

 

JENERATÖR İÇİNE GİZLEMİŞLER

 

Çorlu’da da polisin baskın yaptığı kahvede jeneratör içine saklanmış satışa hazır 10 fişek 'skunk' ile 32 uyuşturucu hap ele geçirildi. Hıdırağa Mahallesi'nde kahvede uyuşturucu satışı yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri kahveye müşteri gibi girdi. Bir süre sonra F.N.’yi uyuşturucu satışı yaparken suçüstü yakalayan polis ekipleri, jeneratör içinde yaptıkları aramada çorabın içine gizlenmiş satışa hazır 10 fişek 'skunk' adlı uyuşturucu madde ve 32 uyuşturucu hap ele geçirdi. Şüpheli F.N. gözaltına alındı.

 

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

 

İstanbul'da otomobilinde 51 cam tüp içerisinde kobra zehri ele geçirilen Fehim S.'nin Saray’daki evinde yapılan aramada ise 1 kilo 100 gram esrar ele geçirildi.  Saray’dan İstanbul'a giden Fehim S., arkadaşları Yakup A., Gökhan İ. ve Ahmet Ç.'nin içinde bulunduğu otomobil, polis ekipleri tarafından şüphe üzerine durduruldu. Araçta yapılan aramada 51 adet cam tüpte kobra zehri ele geçirildi. Fehim S. ve araçta bulunan 3 kişi göz atına alınırken, Fehim S.'nin Saray’daki evinde yapılan aramada da 1 kilo 100 gram esrar ele geçirildi. Evdeki ismi öğrenilemeyen 1 kişi de gözaltına alındı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ