"Amacımız vatandaşın hür iradesini sandığa yansıtmak"

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinin huzur ve güven içerisinde yapılabilmesi amacıyla düzenlenen Seçim Güvenliği Toplantısı, Kırklareli Valisi Osman Bilgin Başkanlığıâ??

GÜNDEM 3.02.2019 16:15:00 0

Kırklareli Valiliği Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya; Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

 

BİLGİLENDİRME SUNUMU YAPILDI

 

Seçim Güvenliği Toplantısı’nda Kırklareli Valisi Osman Bilgin, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinin huzur ve güven içerisinde yapılabilmesi için her türlü tedbirlerin alındığını belirtti. Ardından İl Emniyet Müdür Yardımcısı Salim Alemdar tarafından 298 sayılı Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütüklerine Dair Kanun ile Yüksek Seçim Kurulu Kararlarını içeren bilgilendirme sunumu yapıldı.

 

"VATANDAŞIN HÜR İRADESİNİ SANDIĞA YANSITMAK"

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatları doğrultusunda Kırklareli’nde Seçim güvenliği konusunda hiçbir tezvirata ve manipülasyona alan bırakılmayacağını belirten Vali Bilgin, "Bizim görevimiz vatandaşın Hür iradesinin huzur ve güvenlik içerisinde sandığa yansımasını sağlamaktır" şeklinde konuştu.

 

Haber/ Yakup KARATEPE