"Herkese sevgi elimizi uzatıyoruz"

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı İnönü Mahallesi'nde ikamet eden Rıfat Özcan'a akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Başkan Mandalı, "Belediye olarak kimseyi ayırmadan, ötekileşti

GÜNDEM 1.02.2019 13:48:00 0
"Herkese sevgi elimizi uzatıyoruz"

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, özel insanların ayrıcalıklı hizmeti sonuna kadar hak ettiğini ve bu anlayış çerçevesinde onlara destek olmaya devam edeceklerinin belirten "Kapaklı için yola çıktığımız günden bugüne kadar özel insanlarımızın yanında olduk olmaya da devam ediyoruz. Kapaklı halkının hayat standartlarını maksimuma çıkarmak adına gerçekleştirdiğimiz çalışmalar kapsamında Rıfat Özcan adlı vatandaşımıza akülü tekerlekli sandalyemizi hediye ederek daha konforlu bir yaşam sürmesi için destek olmaya çalıştık" sözlerine yer verdi.

 

"EN BÜYÜK ENGEL SEVGİSİZLİK"

 

İnsan odaklı ve hizmet odaklı çalışarak vatandaşlara yardım etmeye devam ettiklerini kaydeden Başkan Mandalı, "Kimseyi ayırmadan, ötekileştirmeden, desteğe ihtiyacı olan herkese sevgi elimizi uzatıyoruz. En büyük engel sevgisizliktir. Sadece bir gün değil her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz" dedi.  Desteklerinden dolayı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'ya teşekkürlerini ileten Rıfat Özcan, "Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Kapaklımızda daha kaliteli bir yaşam sürdürebilmemiz için elinden geleni yapan bir Başkana sahibiz. Allah ondan razı olsun" sözlerine yer verdi.

 

Haber / Özge MERİÇ