AK Parti'nin belediye başkan adayları tanıtıldı

AK Parti'nin belediye başkan adayları Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen programda tanıtıldı. Erdoğan, toplantıda A

GÜNDEM 31.01.2019 17:12:00 0
AK Parti

Her seçimin bir imtihan olduğunu bildiklerini söyleyen Erdoğan, “Her seçimin bir imtihan olduğunu biliyoruz. 31 Mart 2019 imtihanından başarıyla çıkmak için, geçmişte yaptığımız hizmetlerle yetinmiyoruz. Bu büyük müktesebatın yanında, şehirlerimizi geleceğe hazırlayacak yeni projeler geliştiriyoruz. Önümüzdeki dönemde, tıpkı ülkemizin diğer vizyoner projeleri gibi şehirlerimiz için de kısa, orta ve uzun vadeli strateji belgeleri hazırlayacağız.  Bakanlıklarımızdan en küçük belediye birimlerimize kadar, şehirlerimizle ilgili tüm planları, projeleri, yatırımları, hizmetleri bu strateji belgeleri üzerinden takip edeceğiz” dedi.

 

“HAYATA GEÇİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

 

“Şehir planları, altyapı ve ulaşım, kentsel dönüşüm, benzersiz şehirler, akıllı şehirler, çevreye saygılı şehirler, sosyal belediyecilik, yatay şehirleşme, halkla birlikte yönetim, tasarruf ve şeffaflık, değer üreten şehirler” başlıkları altında toplanan yeni dönem belediyecilik anlayışını kamuoyuyla paylaşan Erdoğan, “Demokrasi ve ekonomide Türkiye’yi dünyanın en ileri ülkeleri seviyesine çıkartacak reformları hayata geçirmeye devam edeceğiz. Büyükşehirlerimizde, illerimizde, ilçelerimizde, beldelerimizde kazanacağımız her başarı, ülkemizin aydınlık yarınlarına tutulmuş bir ışık olacaktır” dedi. Aday tanıtım toplantısına AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan, Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin, Tekirdağ’daki diğer ilçe belediye başkan adayları, İl Başkanı Mülahim Kuru, Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, Kapaklı İlçe Başkanı Ercan Üçel’in yanı sıra Çerkezköy, Kapaklı ve Tekirdağ’dan çok sayıda partili de katıldı.

 

Haber / Özge MERİÇ