Yarıyıl tatili dolu dolu geçiyor

Marmaraereğlisi'nde öğrenciler yarıyıl tatilini Marmaraereğlisi Belediyesi Gençlik Merkezi'nde etkinliklerle ve eğitimlerle dolu dolu geçiriyor. Yarıyıl tatili boyunca öğrenciler için hazırlanan e

GÜNDEM 30.01.2019 17:33:00 0
Yarıyıl tatili dolu dolu geçiyor

Marmaraereğlisi Belediyesi Gençlik Merkezi’nde düzenlenen eğitim programının yanı sıra sahnelenen tiyatrolarla birlikte çocuklara özel çizgi film gösterimleri de yapılıyor.

 

"SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLER SAĞLIYORUZ"

 

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, 2016 yılında hizmete giren Gençlik Merkezi’nde öğrencilerin yarıyıl tatilini eğitimlerle dolu dolu geçirdiklerini belirterek "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yarıyıl tatilini faydalı bir şekilde değerlendirmeleri amacıyla açtığımız kurslarla daha donanımlı olarak yetişmelerine katkı sağlıyoruz. Yarıyıl tatili boyunca akademik eğitimin yanı sıra öğrencilerimize sosyal ve kültürel etkinlikler de sunmaktayız. Öğrencilerimiz akademik eğitimlerinin yanı sıra görsel sanatlar, sinema ve tiyatro alanlarında eğitimlere katılırken merkezimizde tiyatrolar da sahnelenmektedir" sözlerine yer verdi. Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından sportif alanda da çocuklara futbol, basketbol, kickbox branşlarında da eğitimler verildiği belirtildi.

 

Haber / Aleyna ÇELİK