"Çocuklar bizim istikbalimiz"

Ergene Belediyesi ekipleri tarafından Ergene'de, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı yarıyıl tatilinin başlamasıyla okullarda bakım, onarım ve tadilat çalışmaları yapılıyor. Konuyla ilgili konuş

GÜNDEM 30.01.2019 17:28:00 0
"Çocuklar bizim istikbalimiz"

Ergene Belediyesi ekipleri tarafından eğitime destek vermek amacıyla okulların bakım, onarım ve tadilatları yapılarak öğrencilerin ihtiyaçlarına göre gereksinimleri gideriliyor. Ayrıca okullarda boyama işlemi yapılarak hastalıklara karşı önlem almak amacıyla dezenfekte ediliyor.

 

ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZ”

 

Öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitimlerine devam etmeleri gerektiğini belirten Başkan Yüksel “Çocuklarımız bizim istikbalimiz, öğrencilerimiz bizim gurur kaynağımız, onların ihtiyaçlarını ve isteklerini analiz edip onlara yardım etmek için gerekli her çalışmayı yapıyoruz. Çocuklarımızın öğrenimlerine daha iyi şartlarda devam etmesini istiyoruz, bu kapsamda daima onlar için gereken neyse yapıyoruz. Ergene ilçemizde okullarımızın tadilat işlemlerini gerçekleştiriyoruz eğitim kurumlarımızın modernleşmesi için projeler geliştiriyoruz, Öğrencilerimize 307 takım okul kıyafeti, 4 bin 334 adet okul çantası ve kırtasiye seti hediye ettik, öğrencilerimiz için ne gerekiyorsa Ergenemizde onu yapmaya devam ediyoruz. Çocuklar bizim geleceğimiz" şeklinde konuştu.

 

“YENİ EĞİTİM KURUMLARI YAPACAĞIZ”

 

Ergene Belediyesi tarafından Yeşiltepe Mahallesi’ne kazandırılan Beren Bebek Çocuk Akademisi’nin de yeni dönemde hizmete gireceğini belirten Başkan Yüksel, “Ergenemize yeni bir eğitim yuvası kazandırmanın mutluluğunu yaşarken yeni dönemde çocuklarımız burada eğitim görecek, çalışan annelerimiz güvenle çocuklarını Beren Bebek Çocuk Akademisi’ne bırakabilecek. Yeni dönemimizde Ergenemize yeni eğitim kurumları yapacağız” sözlerine yer verdi.

 

Haber/Seda AKYOL