Başvurular için yarın son gün

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen ve Basın, Televizyon, Radyo ve İnternet gazeteciliği dallarında verilen Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri'ne başvurular 31 Ocak Perşembe günü saat

GÜNDEM 30.01.2019 16:47:00 0
Başvurular için yarın son gün

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada 60 yıldır düzenlenen “Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri” kapsamında verilecek ödüller için 1 Ocak 2018 - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında yayınlanan eserlerin dikkate alınacağı açıklandı.

 

BASIN, RADYO, TELEVİZYON VE İNTERNET DALLARINDA ÖDÜL VERİLECEK  

 

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre; Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri'nin Basın kategorisinde, Haber (Siyasal, Ekonomi, Çevre, Eğitim, Sağlık, Kültür-Sanat-Magazin, Spor), Köşe Yazısı, Araştırma (Tek ya da Seri), Röportaj-Söyleşi, Sayfa Düzeni (Birinci Sayfa, İç Sayfa), Karikatür (Seri-Bant dahil) ve Fotoğraf dallarında verileceği açıklandı. Televizyon kategorisinde 'Televizyon Haber, Haber Programı, Haber Araştırma, Belgesel, Kültür-Sanat Programı, Spor Programı ve Kamera Çalışması dallarında, Radyo kategorisinde ise Haber ya da Program dallarındaki başvuruların ödüllendirileceği belirtildi. İnternet Gazeteciliği kategorisinde ise İnternet Haber, İnternet Röportaj ve İnternet Özgün Köşe Yazısı dallarındaki başvuruların ödüllendirileceği belirtildi. Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurmak isteyen adayların eserlerini en geç 31 Ocak 2019 Perşembe günü saat 17:00’ye kadar "Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreterliği Türkocağı Cad. No:1 Cağaloğlu İstanbul"  adresine iletilmesi gerektiği kaydedildi.  Ayrıntılı bilginin  ''www.tgc.org.tr'' internet adresinden alınabileceği belirtildi.

 

Haber / Özge MERİÇ