TTSO'da yılın ilk toplantısı yapıldı

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası 2019 Ocak ayı olağan meclis toplantısı, Meclis Başkan Yardımcısı Hasan Keşkek başkanlığında, yapıldı.

GÜNDEM 25.01.2019 17:24:00 0
TTSO

Tekirdağ TSO Konferans Salonu’nda düzenlenen meclis toplantısına; Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Disiplin Kurulu Başkanı ve Komite Başkanlarının katılımıyla yapıldı.

 

RAPORLAR GÖRÜŞÜLDÜ

 

Toplantının açılış konuşmalarını yapan Meclis Başkan Yardımcısı Hasan Keşkek, “Ocak ayı olağan meclis toplantımıza hoş geldiniz, meclis toplantımızı açıyorum" dedi. Meclis Başkan Yardımcısı Hasan Keşkek'in açılış konuşmasının ardından toplantı gündem maddeleri olan; bir önceki meclis kararlarının imzalanması, yönetim kurulu faaliyet raporlarının okunması-müzakereye açılması-ibrası, 2018 Aralık ayı mizanı ile gelir-gider bütçesi fiili durum raporlarının okunması-müzakereye açılması-ibrası, 2018 yılı kesin hesap raporlarının görüşülmesi ve hesapları inceleme komisyonuna sevki ve dilek, temenniler ile devam etti.

 

BAŞKAN GÜNAY SUNUM YAPTI

 

Dilek ve temenniler kısmında söz alan Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay meclis toplantısında "2019 yılının ilk meclis toplantısına hoş geldiniz. Sizleri şahsım ve yönetim kurulu adına saygıyla selamlıyor, meclis toplantımızın şehrimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. Başkan Günay meclis toplantısında ‘2018’in Son 6 Ay Değerlendirmesi ve 2019’un Belirlenen Faaliyetleri’ hakkında sunum yaptı. Günay yaptığı sunumunda, “Kamu-Özel Sektör İstişaresi, Finansmana Erişim, Girişimcilik, Ekonomi Diplomasisi, Hizmetlerin Geliştirilmesi ve Dijitalleşmesi, Yeni Hizmetler ve Projeler” başlıkları üzerinden oda ve borsaların talep ettiği konular, gerçekleşen ve yürürlüğe giren yasa ve yönetmelikler, TOBB olarak Türkiye ve yurtdışında yürütülen proje ve çalışmalar ile 2019 yılı beklentileri ve izlenecek yol haritasına dair detaylı bilgiler aktardı. Meclis toplantısı, gündeme ilişkin konuların görüşülmesinin ardından sona erdi.

 

Haber / Özge MERİÇ