"Kimse kendisini umutsuz ve çaresiz hissetmesin"

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, araç filosuna dahil edilen İkram Aracıyla, vatandaşlara her sabah sıcak çorba ve çay ikramında bulunacaklarını açıkladı. Başkan Mandalı, "Kapaklı'd

GÜNDEM 25.01.2019 17:06:00 0
"Kimse kendisini umutsuz ve çaresiz hissetmesin"

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak "İlçemizde kimse kendisini yalnız, umutsuz ve çaresiz hissetmesin diye çalışıyoruz. İnsanlarımıza yakışan bu tür sosyal hizmetlerimiz artarak devam edecek. Çünkü vatandaşlarımız hizmetin en iyisine layıktır" dedi.

 

"HERŞEY BİNA KALDIRIM YAPMAK DEĞİL"

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı yola çıkarken küçük dokunuşlarla büyük mutluluklar yaratacaklarını söylediklerini ve bu yolda çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Belediyecilikte her şey bina yapmak değil, kaldırım yapmak değil. Üzerinde yürüyecek insanların mutluluğu olmazsa yaptığımız hiçbir şeyin anlamı olmaz" ifadelerine yer verdi. İkram Aracının Kapaklı halkına hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Mandalı, "Paylaşmak haktır dedik ve Belediyemize İkram Aracı kazandırarak örnek bir çalışmayı daha halkımızın hizmetine sunuyoruz. Çalışan ve üreten emekçi vatandaşlarımız işlerine artık her sabah ikram aracımızdan sıcak çorbalarını ve çaylarını içerek gidecekler. Sosyal Belediyecilik anlayışı ve insana verdiğimiz değerle yaşamın her alanında hizmetlerimizi vatandaşlarımızın ayağına kadar götürmeye devam edeceğiz. Biz büyük bir aileyiz. Kapaklımıza hayırlı olsun" dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ