"Bizler büyük bir aileyiz"

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Temel Büyükkeskin ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri'ni makamında ağırladı. Ziyaretten d

GÜNDEM 23.01.2019 15:28:00 0
"Bizler büyük bir aileyiz"

Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Temel Büyükkeskin ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mandalı, "81 ilden vatandaşımızın bulunduğu kültür mozaiği Kapaklımızda dostça, kardeşçe, birlik ve beraberlik içerisinde yaşıyoruz. Hemşehri derneklerimiz gerçekleştirdikleri etkinliklerle vatandaşlarımıza farklı kültürleri tanıtıyor ve İlçemizin kültürel zenginliğini bir adım daha ileri taşımamızda büyük rol oynuyor. Bizler de bu kapsamda derneklerimize elimizden geldiğince destek olmaya gayret gösteriyoruz. Güzel ülkemizin 81 ilinden gelen vatandaşlarımızla birlikte bizler büyük bir aileyiz” diye konuştu.

 

NUTUK VE TÜRK BAYRAĞI HEDİYE ETTİ

 

Başkan Mandalı, geçtiğimiz ay gerçekleştirilen 7. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda seçime tek listeyle girerek başkan seçilen Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Temel Büyükkeskin ve Dernek Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar dileyerek, yeni yönetimin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya kendilerini makamında ağırladığı için teşekkürler eden Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Temel Büyükkeskin, "Öncelikle bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yakın zamanda 7. Olağan Genel Kurul Toplantımızı gerçekleştirdik, yeni yönetimimizi oluşturduk ve sizleri ziyaret etmek istedik. Derneğimize ve Kapaklı’da faaliyet gösteren diğer sivil toplum kuruluşlarına yapmış olduğunuz yardımlardan dolayı teşekkür ediyor, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçiminde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. Ziyaretin sonunda Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Temel Büyükkeskin ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Mandalı’ya çiçek takdim ederken; Başkan Mandalı'da Dernek Üyelerine Nutuk, Türk Bayrağı ve çektirdikleri hatıra fotoğraflarını hediye etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU